Mituri despre inelele de logodna – ce spun acestea

Cu toate ca destul de multe persoane vad inelele de logodna ca pe niste simple bijuterii, respectiv ca pe niste simboluri ale iubirii, in spatele acestora exista tot felul de povesti. Cat sunt sau nu acestea de adevarate… depinde de masura in care fiecare alege sa le creada.

Iata care sunt cateva dintre cele mai cunoscute aspecte care se spun referitor la inele logodna, in functie de caracteristicile acestora. In final, poti trage personal concluziile cu privire la aceasta bijuterie. In conditiile in care urmeaza sa iti surprinzi persoana iubita cu una, poate aceste aspecte iti vor fi de folos si te vor ajuta sa iei mai usor o decizie finala.

Ce au de spus inelele de logodna?

In spatele fiecarui tip de inel sta o poveste. La unii se aplica – la altii nu. Sansele ca anumite raspunsuri mai jos mentionate sa nu fie pe placul cititorului exista, insa nu sunt general valabile, deci e bine sa nu te pripesti in a trage concluzii.

Un inel de logodna de dimensiuni mari se traduce prin sanse crescute de un divort in viitor. Putin probail sa fie adevarat. Desigur ca presupune o cheltuiala destul de mare, mai ales daca este vorba despre un diamant autentic ca piatra centrala. S-au realizat si studii diverse vizavi de ce reprezinta inelul, respectiv dimensiunea acestuia. Consider ca nu este relevant a le mentiona . In fapt, cazurile de divort au fost provocare de stresul de care femeile ce au primit un inel scump au fost cuprinse.

Valoarea inelului egaleaza valoarea relatiei. Iata inca un asa zis mit referitor la inele logodna. Exista situatii de care cu totii suntem constienti  – cele in care desi iubirea este mare, situatia financiara nu permite si invers. Desigur, asta nu inseamna ca trebuie sa iasa din calcul efortul barbatului in achizitionarea unui inel de logodna valoros. Cel care isi apreciaza cu adevarat perechea va face si un sacrificiu in acest sens, daca se va cere pentru o bijuterie pretioasa.

De multe ori se intampla insa ca cei din jur sa fie cei care atrag atentia asupra bijuteriei, a ceea ce ar putea reprezenta aceasta, ce ar avea de spus. Parerile subiective sunt insa de preferat a fi evitate. Raportarea la concluziile formulate de acestia legat de nunta nu sunt nicidecum relevante sau chiar valabile.

Ceea ce vor spune si expertii in bijuterii este ca pentru un cuplu proaspat logodit, stralucirea specifica inelului este in fapt reflexia faptului ca relatia a rezistat si a ajuns pana in punctul respectiv. Succesul ca pereche este asadar simbolizat si prin inel, astfel ca marimea nu reprezinta neaparat un reper in clasificarea unei relatii  ce se va oficia in casatorie, ca fiind una de viitor sau nu. Astfel de etichete ar trebui  puse cand vine vorba despre relatii.

Asadar, daca motivul pentru care citesti asta este pentru ca esti nehotarat legat de inelul de logodna, ei bine, te poti raporta in privinta acestuia la preferintele persoanei iubite si la buget. Solutii moderne si variate gasesti pe diamag.ro.

Leave a Reply