Stiluri de actualitate in randul pantofilor eleganti de dama

Din cand in cand probabil ca si tu mai arunci o privire in mediul online pentru a vedea ce se mai poarta in materie de pantofi eleganti dama. Poate ca vrei doar sa fii informata pentru atunci cand se va ivi nevoia de a face o achizitie in acest sens. Sau poate doresti sa investesti acum intr-o pereche de pantofi si vrei sa te asiguri ca bifezi un model de actualitate.

Indiferent de motiv, este important sa ai intotdeauna in fata un detaliu ce va face diferenta – calitatea. In cazul pantofilor aceasta este dictata de pielea naturala, sub diversele sale finisaje. Care sunt stilurile care au acaparat intreaga atentie a reprezentantelor  feminine in vara lui 2018 si spre ce ai putea sa te orientezi la randul tau?

Regasesti in randurile de mai jos cateva mentiuni in acest sens, respectiv detalii care te pot ajuta sa iesi din anonimat, completand tinuta cu o pereche de pantofi eleganti dama pe masura.

Decupajele laterale

Daca varianta clasica a pantofilor a inceput sa plictiseasca, atunci modelele care dispun de decupaje adanci pe partea interioara sunt mai mult decat potrivite. Te ajuta sa aduci un plus de eleganta si modernitate in outfit-ul adoptat, dar totodata iti pun in evidenta picioarele, expunandu-le o idee mai mult decat pantofii cu design standard.

Pielea stampata

Cand preferintele se indreapta spre ceva mai mult decat clasica forma a pantofilor, elementul supriza, care sa faca diferenta intre pantofii cu care cei mai multi sunt obisnuiti, este pielea stampata. Aceasta are un finisaj deosebit, mai indraznet si totodata discret.

De asemenea cu decupaje laterale, sunt recomandari modelele oferite de ANNA CORI, producator popular pe piata de profil. Atat in cadrul magazinelor fizice, cat si a celui online – www.annacori.com, gasesti produsul in marimi diferite, la preturi corespunzatoare.

Materialul textil glint

Desi unii ar putea sa il considere o abatere de la regula conform careia pielea naturala este solutia indiferent de linia de incaltaminte dorita, pantofii realizati din material textil glint constituie elemente de inclus in garderoba. Este de asemenea prietenos cu pielea si ofera confort optim la purtare, deci inca o optiune de luat in considerare.

Pielea intoarsa stampata

Cand dorinta este de a bifa o achizitie speciala mai ales prin design si aspect estetic, atunci o pereche de pantofi eleganti realizati din piele intoarsa stampata cu decoratie minimalista este recomandarea expertilor ANNA CORI.

Este practic imposibil sa treci cu vederea o reprezentanta feminina care a facut o astfel de alegere. Modul in care pantofii reusesc sa evidentieze picioarele, respectiv sa le modeleze este cu totul aparte, memorabil.

Pantofii din piele intoarsa cu barete delicate

Atunci cand optiunile deja cunoscute au fost scoase complet de pe lista de posibilitati, te poti orienta spre un model de pantofi realizati din piele intoarsa, care atrag printr-un element decorativ si totodata functional senzual – baretele delicate. Atat varianta neagra a pantofilor, cat si cea nude, respectiv din piele lacuita, constituie optiuni in tendinte, deci de avut in vedere.

Cat despre alte variante de pantofi pe care sa le alegi, poti consulta colectiile de sezon propuse pe annacori.com.

Leave a Reply