Carucioarele 3 in 1 pentru copii, alegerea parintilor activi

Părinții moderni își doresc să le ofere copiilor cele mai plăcute și mai confortabile experiențe petrecute oriunde în afara locuinţei. Un cărucior clasic nu poate oferi o flexibilitate foarte mare, e greu de depozitat, de luat în călătorii, siguranța oferită nu e atât de mare.

În loc să cumpere și cărucior și un landou și o scoică auto sau un scaun părinții moderni aleg să investească inteligent comandând cărucioare copii 3 în 1. La prima vedere ceea ce aduc aceste cărucioare copii în plus faţă de un alt tip de cărucior bebe este siguranța sporită și confortul mult mai bun.

Dincolo de aceste lucruri un cărucior bebe 3 în 1 oferă și o poziție corectă pentru sănătatea copiilor, mai ales în primii ani de viață. Landoul încorporat este singurul care poate să țină copilul în poziția dorită chiar și în mașină.

Atenție însă, timpul petrecut în landou nu trebuie să depăşească 20 de minute în cazul nou-născuţilor, aceștia nu trebuie să mai fie puși în landou dacă depășesc 10 kg.

Căruciorul sport completează un asamblu perfect pentru orice deplasare

Landoul inclus în căruciorul 3 în 1 comandat online la un preț bun are pereții mai înalți, capotina acoperă jumătate din lungime, salteaua este perfectă pentru confortul sporit al coloanei micuţului.

În afară de landoul cărucioarele de acest tip mai includ și scaunul sau scoica auto, se poate monta și în cadrul cărucioarelor, ușor de folosit și de întreţinut, cu centuri în cinci puncte și o protecție sporită laterală în caz de impact.

Căruciorul sport, ultima piesă a modelelor 3 în 1 la un preț bun, este elementul care completează ansamblul special pentru călătoriile lungi, are roţi rezistente, cu suspensii, are protecție sporită în cazul şocurilor, copilul stă confortabil și este mereu activ, fără a avea vreo restricţie, se poate mișca în voie cât îi permite locul unde este așezat.

Cărucioarele 3 în 1 sunt numai bune pentru părinții activi și pentru bebeluşii care adoră să fie mereu alături de părinți în orice călătorie, toate elementele lor sunt din materiale foarte rezistente și se pot folosi perioade lungi de timp, având o uzură minimă chiar și la utilizare intensă.

Miababy comercializează cărucioare 3 în 1 rezistente și eficiente

Magazinul online Miababy are câteva dintre cele mai bune modele de cărucioare 3 în 1 în ofertele curente, la preţuri excelente. Cu şasiu, landou, scoică și cărucior sport noile tipuri de cărucioare 3 în 1 au o rezistenţă mai mare decât orice alt model, sunt îndemânatice, practice, ușor de pliat și de transportat oriunde, se manevrează foarte simplu.

Eficiența crescută și rapiditatea deplasărilor, confortul foarte bun al micuţului, precum și materialele alese cu grijă pentru un produs cât mai calitativ, toate acestea recomandă cărucioarele 3 în 1 de la Miababy.

GrowAI, primul modul de inteligenţă artificială integrat în platformă ecommerce permite accesul la o experiență de shopping personalizată, clienţii primesc sugestii și recomandări pe baza comportamentului lor online, în interacțiunea cu site-ul.

Oricând veți căuta cărucioare le veți găsi pe stoc, calitatea este garantată, livrarea și preluarea comenzilor sunt rapide, se pot face și online sau telefonic pentru o eficiență sporită.

Leave a Reply