Te pregatesti de botez? Cauta un DJ care sa iti anime atmosfera

Dupa ce ai facut nunta, multi se autoinvita deja si la petrecerea de botez. Chiar daca acest eveniment vine de multe ori la ani distanta de casatorie, venirea pe lume a unui copil reprezinta intotdeauna un motiv de bucurie si, de ce nu, de petrecere.

Iar daca unii considera ca petrecerea de botez poate fi trecuta cu vederea, fiind ceva mai mult de forma, lucrurile au evoluat extrem de mult in ultimii ani. Astfel, daca in urma cu cativa ani la petrecerea de botez erau invitate doar cateva perechi, eventual rudele si prietenii cei mai apropiati, astazi, la botez pot fi prezente zeci sau chiar peste o suta de persoane, asa cum se obisnuieste la o nunta.

Prin urmare, pregatirile pentru o petrecere de botez necesita aproape tot atata bataie de cap ca o nunta: inchirierea restaurantului, alegerea meniurilor si, nu in ultimul rand, antamarea unei formatii sau a unui DJ botez. Iar cum bucurestiul este un oras mare, cu siguranta ca te gandesti ca vei avea de unde alege.

Un botez nu e totuna cu o nunta

Trebuie sa ai in vedere insa ca un botez nu este totuna cu o nunta. Desi, aparent, oricine poate pune muzica la un calculator conectat la un set de boxe, in realitate lucrurile nu stau chiar asa. Desi exista suficiente deosebiri, la o petrecere de botez trebuie sa respecti o serie de momente esentiale.

Daca nu ai dansul gainii sau dezgatitul miresei, la un botez vei avea, in schimb, jocul ursitoarelor, momentul in care copilul va alege din tavita obiectele care se spune ca il vor insoti pe tot parcursul vietii.

De asemenea, la un botez nasii au un rol aparte, cata vreme ei sunt considerati adevaratii amfitrioni ai petrecerii, nicidecum parintii, chiar daca ei sunt organizatori. Prin urmare, un DJ botez Bucuresti va trebui sa stie sa selecteze piesele favorite si dedicate nasilor.

Un DJ botez cu experienta face toti banii

Un alt aspect pe care trebuie sa il avem in vedere la orice element al petrecerii il reprezinta bugetul alocat. In acest caz, onorariul unui DJ botez Bucuresti poate sa difere foarte mult, in functie de experienta sau de dotarile puse la dispozitie.

Nu trebuie sa proviti insa alegerea unui DJ ca pe un mod in care sa feceti economie la petrecere. Caci, daca muzica acestuia nu este pe placul invitatilor, nici darul pentru cel mic nu va fi unul pe masura. Caci, de ce sa nu o recunoastem, o petrecere la care invitatii pleaca dezamagiti, fara a oferi niciun dar pentru efortul depus, va fi una dezamagitoare.

Leave a Reply