Carcase telefoane mobile

In acest articol vom aborda impreuna cateva dintre cele mai alese si dorite carcase pentru telefoane mobile. Prima carcasa este produsa de firma Grovemade, numita Grovemade Leather Case. Pretul acesteia vine ca un indicator al calitatilor sale si a serviciilor pe care le ofera.

Dupa cum arata si numele, carcasa este confectionata manual din piele care imita culorile mobilei de interior. Nu numai ca au un aspect vizual de invidiat, dar si ofera protectie telefonului completa. La pachet cu aceasta carcasa vine marginea telefonului tot din lemn la un pret suplimentar de 50$. Pretul total al carcasei plus marginea de siguranta ar ajunge undeva pe la 150$.

A doua carcasa este denumita Fuz Felt si este proiectata special pentru a absorbi orice soc provenit de la cazaturi sau lovituri, insa protectia telefonului nu este asigurata si in cazul cazaturilor de la mare distanta, fiind groasa de doar 2 mm.

Carcasa include totusi un strat suplimentar din plastic de protectie pentru ecranul telefonului, astfel ca atunci cand va puneti telefonul cu fata in jos nu riscati sa il zgariati. Culoarea carcasei este gri, iar pretul undeva la 30$. In comparatie cu prima carcasa este deci de 5 ori mai ieftin, insa calitatea protectiei oferite este pusa sub semnul intrebarii.

Carcasa Moshi Sensecover este o carcasa speciala prevazuta cu un decupaj pentru a permite clientului sa verifice ora, sa respinga apeluri sau sa inchida alarma fara a fi nevoit sa deschida carcasa. Este de tip carte, este prevazuta cu decupaje pentru zona camerei si pentru logo-ul Apple de pe spatele telefonului si are un ecran de protectie pentru ecran impotriva zgarieturilor.

Carcasa este fabricata din piele si are inclus un inchizator magnetic cu microfibra pe interior. Astfel, telefonul dumneavoastra iPhone 6 este plasat intr-o carcasa confectionata din TPU care il protejteaza de cazaturi sau lovituri minore. Carcasa poate actiona si ca un suport pentru telefon, si vine pe mai multe culori, negru, alb sau roz. Pretul carcasei ajunge pana la 200 lei.

Carcasa Amzer Crusta are cu siguranta diferit si ofera protectie telefonului iPhone 6. Are incorporata un strat interior de sticla care protejeaza ecranul impotriva zgarieturilor insa nu afecteaza in vreun fel sensibilitatea ecranului touch-screen.

Carcasa in sine este foarte dura, fiind confectionata dintr-un strat de policarbonat si cu un strat suplimentar de sticla in spate, si are si un alt strat exterior de plastic cauciucat mai usor care formeaza un fel de crusta in jurul telefonului, de aici si numele carcasei, Amzer Crusta, crusta care formeaza mici pachete de aer menite sa absoarba socurile de la cazaturi sau lovituri.

Carcasa are o mare varietate de culori, clientul putand alege dintre 40 de diferite variatii de culori. Pretul carcasei este undeva in jurul la 45$.

Leave a Reply