Interest explorer – garantii oferite de producatori in politica de confidentialitate

Confidentialitatea este foarte importanta si de aceea in pachetul de unelte seo premium avem garantiile producatorilor pentru fiecare soft primit. In plus abonamentul ramane neschimbat pe viata si daca vrei cele mai bune produse ar trebui sa te grabesti pentru ca pretul creste pe masura ce locurile se ocupa.

Iata declaratiile celor de la Interest Explorer despre confidentialitatea produsului lor.

Servicii terte

Puteti accesa alte servicii ale unor terte parti prin intermediul Serviciilor, de exemplu facand clic pe link-uri catre acele servicii ale tertilor din cadrul Serviciilor. Nu suntem responsabili pentru politicile de confidentialitate si / sau practicile acestor servicii terte si va incurajam sa examinati cu atentie politicile de confidentialitate.

COPPA (Legea privind protectia vietii private a copiilor online)

InterestExplorer nu colecteaza cu buna stiinta informatii de la copii sub varsta de 13 ani, iar copiii cu varsta sub 13 ani nu au dreptul sa utilizeze Serviciile noastre. Daca aflati ca un copil ne-a furnizat informatii personale care incalca aceasta politica de confidentialitate, ne puteti alerta la support@interestexplorer.io

GDPR (Regulamentul general privind protectia datelor)

Daca sunteti rezident in SEE, aveti urmatoarele drepturi de protectie a datelor:

Drepturi de acces, stergere si rectificare. Daca doriti sa accesati, sa corectati, sa actualizati sau sa solicitati stergerea informatiilor dvs. personale, puteti sa o faceti in orice moment prin trimiterea de e-mail la adresa support@interestexplorer.io

Drepturi de obiect, limitarea prelucrarii si portabilitatea datelor. In plus, puteti contesta prelucrarea informatiilor dvs. personale, ne puteti solicita sa restrictionam procesarea informatiilor dvs. personale sau sa solicitati transferabilitatea informatiilor dvs. personale. Din nou, puteti exercita aceste drepturi prin trimiterea de e-mail la support@interestexplorer.io

Eliminarea comunicarilor de marketing. Aveti dreptul sa renuntati la comunicarile de marketing pe care vi le trimitem in orice moment. Puteti exercita acest drept dand clic pe linkul “dezabonati” sau “renuntati” la e-mailurile de marketing pe care vi le trimitem.

Consimtamantul de retragere. In mod similar, daca am colectat si procesat informatiile dvs. personale cu acordul dvs., atunci va puteti retrage consimtamantul in orice moment.

Retragerea consimtamantului dvs. nu va afecta legalitatea oricarei prelucrari efectuate inainte de retragere si nici nu va afecta procesarea informatiilor dvs. personale efectuate in baza unor motive legale de prelucrare, altele decat consimtamantul.

Raspundem tuturor cererilor pe care le primim de la persoane care doresc sa isi exercite drepturile de protectie a datelor in conformitate cu legile aplicabile privind protectia datelor.

Practici de informare corecte

Principiile de practica a informatiilor corecte constituie coloana vertebrala a legii privind confidentialitatea in Statele Unite si conceptele pe care le includ au jucat un rol semnificativ in elaborarea legilor privind protectia datelor din intreaga lume.

Intelegerea principiilor practicii corecte in materie de informare si a modului in care ar trebui implementate este esentiala pentru respectarea diferitelor legi privind confidentialitatea care protejeaza informatiile personale.

Pentru a respecta practicile corecte de informare, vom lua urmatoarele masuri de reactie in cazul unei incalcari a datelor: va vom notifica prin e-mail in termen de 7 zile lucratoare.

De asemenea, suntem de acord cu principiul individual de redresare, care impune ca persoanele sa aiba dreptul sa urmareasca in mod legal drepturi executorii impotriva colectorilor de date si a prelucratorilor care nu respecta legea.

Acest principiu cere nu numai ca persoanele sa aiba drepturi executorii impotriva utilizatorilor de date, ci si ca persoanele sa recurga la instante sau agentii guvernamentale pentru a investiga si / sau a urmari nerespectarea de catre operatorii de date.

Leave a Reply