Trusa de scule pentru electronisti Pro’s Kit, 61 piese

Fiecare dintre noi, indiferent de domeniul de activitate in care muncim in viata de zi cu zi, incercam sa fim mai buni decat concurenta. De exemplu, mecanicii isi dau toata silinta pentru a repara cat mai bine masinile, pentru a atrage cat mai multi clienti; instalatorii se concentreaza pentru a face cele mai bune instalatii astfel incat sa aiba mereu clienti.

La fel stau lucrurile si in cazul electronistilor, care mereu vor da dovada de profesionalism pentru a atrage cat mai multi clienti. Ei bine, este foarte important ca fiecare sa dispuna de scule si echipamente de lucru profesionale, pentru a-si putea desfasura cat mai bine activitatea.

In momentul in care discutam despre electronisti, trebuie facuta precizarea ca pentru acestia o trusa de scule pentru electronisti Pro’s Kit, care este compusa din 61 piese este mai mult decat necesara, iar aceasta poate fi achizitionata de la Shopu.

Daca va intrebati care este motivul pentru care am mentionat aceasta trusa profesionala de scule pentru electronisti, in cele ce urmeaza veti afla mai multe detalii.

Toate sculele sunt depozitate in cutia de depozitare pentru piese, care este rezistenta, si care se poate transporta cu usurinta deoarece este prevazuta cu maner.

Aceasta trusa ideala pentru electronisti are in compozitia sa urmatoarele piese: Cutie de depozitare pentru piese, cleste cu cioc lung (135mm / 165mm), cleste de taiat in diagonala 110mm, cleste tip Lineman 210mm, cleste cu cioc curbat 130mm, cleste de taiat cu bacuri laterale 150mm, penseta (reverse action), cleste reglabil, ciocan de lipit cu incalzire rapida.

Deasemenea, din componenta trusei mai fac parte piese precum surubelnite drepte (3×75 5×75 6×100 6×40 mm), 3 scule ajutatoare pentru lipire, stativ si burete pentru ciocan de lipit(12W); surubelnite cruce (#0x75 #1×75 #2×100 #2×40 mm), surubelnite cruce (#0x75 #1×75 #2×100 #2×40 mm), tresa absorbanta, perie, set surubelnita electronica (setul este compus din 6 bucati).

Un cleste de sertizat pompa vid cositor, un set compus din 5 pile, o surubelnita plastic pentru reglat trimmere extractor IC, un recipient pentru ulei lanterna, un set cheie franceza compus din 6 bucati, un set de chei imbus rabatabil compus din 7 bucati, un ciocan, banda izolatoare, o foarfeca din otel inoxidabil, un cositor absorbant de caldura, un cutter cu 3 lame, o ruleta 3M/10FT, un cleste reglabil pentru tevi 254 mm, si o geanta de transport mai sunt incluse intr-o astfel de trusa de electronisti.

Asadar, acum ca am prezentat toate piesele si sculele care fac parte dintr-o asemenea trusa de scule pentru electronisti, putem spune ca avem toate argumentele necesare pentru a face afirmatia ca rusa de scule pentru electronisti Pro’s Kit, 61 piese este mai mult decat necesara pentru toti cei care isi desfasoara activitatea in acest domeniu.

Daca va intrebati acum de ce am mentionat ca este indicat ca electronistii sa isi aleaga o asemenea trusa de la Shopu, ei bine, raspunsul este unul simplu si concret: Shopu este magazinul online unde se gasesc astfel de truse de chei, dar si multe alte produse, la un raport calitate – pret foarte atractiv pentru toti clientii.

Leave a Reply