Unde se gasesc inelele de logodna si verighetele perfecte?

In cazul in care in viitorul apropiat urmeaza sa faceti pasul cel mare si sa ii oferiti partenerei dvs. inelul de logodna, cu siguranta trebuie sa stiti unde sa cautati.

Mai intai de toate este important sa stiti care sunt preferintele acesteia in materie de inele, apoi este necesar sa ii cunoasteti marimea degetului, dupa care puteti sa va indreptati atentia spre https://www.royaldiamante.ro/, pentru a face alegerea corecta.

Aici puteti sa descoperiti o multime de modele de inele de logodna, iar in continuare va vom prezenta pe scurt cateva exemple.

De la Royal Diamante puteti alege de exemplu un inel de logodna twist, din aur alb de 18kt, cu diamant care are taietura patrata, princess, in setare gheare. Greutatea diamantului este de 0.30ct.

Va puteti indrepta deasemenea atentia spre un inel de logodna realizat din aur alb de 18kt, cu un diamant central rotund briliant de 0.23ct, si 32 diamante rotunde in jur cu greutatea de 0.28ct, toate setate cu gheare. Greutatea totala a diamantelor este de 0.51ct, iar acestea sunt de calitate H-SI2.

Puteti alege sa va indreptati atentia deasemenea spre un inel de logodna din aur alb de 18kt, care este prevazut cu un diamant ce are taietura sub forma rotunda brilliant, in setare tensionata. Greutatea diamantului este 0.15ct.

In cazul in care partenera dvs. prefera aurul galben, atunci va puteti indrepta atentia spre un inel de logodnda realizat din aur galben si aur alb 18kt cu 3 diamante taietura smarald, in setare gheare. Greutatea totala a diamantelor este 0.50ct.

Un inel dama din aur galben 14kt, model floare, cu 6 briliante rotunde poate fi considerat deasemenea inelul perfect de logodna. Greutatea totala a diamantelor este de 0.132ct si sunt calitatea G-VS1.

Tot de la Royal Diamante puteti sa alegeti si verighetele. Un set de verighete din aur alb 14kt cu profil bombat si interior rotunjit poate reprezenta cea mai buna alegere. In mijlocul verighetelor se gaseste un canal lustruit.

Latimea verighetelor este de 4.0mm, iar grosimea de 1.4mm. Greutatea aurului este de aproximativ 8.28gr. Verigheta de dama are 3 diamante mici rotund briliant in setare rub over. Greutatea totala a diamantelor este 0.045ct si toate sunt calitate G-VS1.

Puteti sa va indreptati atentia de exemplu si spre un set de verighete din aur alb de 14kt, cu profil plat si interior rotunjit. Verighetele au finisaj periat cu margini lustruite. Latimea verighetelor este de 4.0 mm, iar grosimea lor este 1.7mm. Greutatea aurului este de aproximativ 10.06gr. Verigheta de dama are un diamant princess in setare rub over. Greutatea diamantului este de 0.05ct si este calitatea G-VS1.

Va puteti indrepta atentia deasemenea si spre un set de verighete din aur galben de 14kt, cu profil plat si interior rotunjit. Latimea verighetelor este de 3.0mm, iar grosimea de 1.7mm. Greutatea aurului este de aprox. 7.55g. Vereigheta de dama are un diamant rotund briliant in setare rub over. Caratajul diamantului este 0.03ct si este calitatea G-VS1.

Ei bine, acestea sunt doar cateva exemple de inele de logodna si verighete, insa Royal Diamante va poate surprinde si cu alte bijuterii elegante si sofisticate.

Leave a Reply