Detalii de care trebuie sa tineti cont in alegerea salii de nunta

sală de nuntă perfectă reprezintă cel mai important element atunci când vorbim de desfăşurarea unui eveniment de asemenea anvergură. De aceea, este esenţial ca acesta să fie impecabil din toate punctele de vedere.

Însă, pentru a face o alegere reuşită, este nevoie să ţineţi cont de anumite detalii care, cu siguranţă, vor face diferenţa, iar în articolul de astăzi vom dezbate cele mai importante elemente, aşa zisele puncte-cheie ale pe care trebuie să le deţină un salon de nuntă. Haideţi să le descoperim împreună!

Acustica

Pe tot parcursul serii, atât dumneavoastră cât şi invitaţii veţi fi înconjuraţi nu doar de bucate alese, ci şi de o muzică de calitate, care trebuie să se audă mai mult decât impecabil. Este păcat să alegeţi un DJ care să vă pregătească un colaj frumos, cu melodii care mai de care mai dansante şi joviale dar acestea să nu se poată auzi la adevărata lor valoare.

Acelaşi lucru este valabil şi cu o formaţie. Discutaţi pe această cu proprietarul salonului, astfel încât acesta să vă poată oferi recomandări cu privire la acest detaliu.

De asemenea, ar fi ideal să puteţi asista la desfăşurarea unui eveniment de orice fel în salonul respectiv, astfel încât să vă formaţi o opinia clară în ceea ce priveşte acustica acestuia.

Intensitatea luminii

Deşi iniţial pare un lucru aparent nesemnificativ, intensitatea luminii este foarte importantă dacă vă doriţi o nuntă ireproşabilă. De asemenea, verificaţi dacă aceasta poate fi modificată în funcţie de momentele pe care le veţi avea pe parcursul serii. De exemplu, atunci când ne referim la venirea tortului sau la dansul mirilor, lumina de obicei este mai redusă în comparaţie cu restul serii.

În schimb, dacă aţi ales ca evenimentul dumneavoastră să se desfăşoare ziua, este foarte important să alegeţi un restaurant cu multe ferestre care să ilumineze frumos încăperea. Mai ales dacă va fi o zi luminoasă şi însorită, este păcat să nu profitaţi de ea.

Culorile şi decorul

Dacă aţi ales ca nunta dumneavoastră să se desfăşoare pe o anumită temă, este foarte important ca salonul să fie în concordanţă cu tema aleasă. Observaţi podeaua, candelabrele şi alte detalii ale acestuia.

De asemenea, dacă vă doriţi o nuntă spectaculoasă, vă recomandăm să verificaţi şi mesele şi scaunele, astfel încât restaurantul ales să vă ofere o senzaţie de lux, senzaţie care va fi transmisă şi invitaţilor.

Leave a Reply