Ti-ai luat un iPhone nou? Iata cum sa ii alegi husa potrivita pentru protectie

Daca ai facut efortul de a investi intr-un iPhone, despre care stim cu totii ca nu are costul tocmai accesibil, este cazul sa ai in vedere si protectia acestuia. Ai deci nevoie de o husa care sa il protejeze, respectiv o folie de sticla securizata.

Pentru ca alegerea sticlei nu este atat de dificila, imi voi indrepta atentia asupra husei, respectiv te voi ajuta sa faci selectia unui model potrivit pentru telefonul tau.

Vei fi tentat sa te uiti in primul rand dupa o husa cu un design deosebit, ceea ce e de inteles. Partea estetica este importanta. Mai importanta decat aceasta insa este partea de functionalitate, respectiv eficacitatea husei vizavi de influenta factorilor externi. Oricand poti scapa dispozitivul din mana. Avand in vedere ca reprezinta o investitie destul de insemnata, va trebui sa alegi dintre acele huse iPhone durabile, care pot oferi protectie sporita si sunt rezistente.

Este foarte posibil ca sumedenia de optiuni cu care te intampina mediul online sa reprezinte un factor de confuzie pentru tine, mai ales cand nu stii ce sa urmaresti vizavi de o asemenea achizitie. Iata care sunt aspectele care te vor ajuta sa faci o achizitie care sa merite si care sa asigure protectia dispozitivului tau.

Alege o husa conceputa special pentru modelul de iPhone pe care il detii

Optand pentru o husa dedicata modelului pe care il ai de fapt te asiguri ca aceasta se va plia perfect pe carcasa telefonului, oferindu-i protectia de care are nevoie. Nu mai este cazul sa dezveleasca dispozitivul ori de cate ori te agati de ceva intrucat dimensiunile sale sunt potrivite cu cele ale telefonului.

Opteaza pentru o husa dintr-un material rezistent

Ca sa siguri telefonului tau o protectie sporita, trebuie sa in vedere si materialul pe care il are la baza husa aleasa. Nu este suficient sa fie un plastic dur, acesta trebuie sa aiba capacitate de absorbtie a socurilor in caz de lovituri sau cazaturi, respectiv de impact cu solul sau alte suprafete tari.

Cauta o husa care sa se plieze stilului tau

Desigur ca nu poti risca achizitionand o husa de protectie pentru iPhone care nu te reprezinta deloc. Ba mai mult, te vei simti inconfortabil purtand-o. Nici nu trebuie sa faci un astfel de compromis, avand in vedere ca magazinele de specialitate precum Superbstore.ro iti pun la dispozitie game diversificate de huse, sub design-uri dintre cele mai interesante, unice, reprezentative pentru stiluri diverse.

De asemenea tin sa atrag atentia asupra unui alt detaliu care va face diferenta vis a vis de eficienta husei de protectie. Este vorba despre costul acesteia. Bineinteles ca nu era un detaliu pe care sa il lasi pe ultimul plan. Costul influenteaza intr-o foarte mare parte calitatea produsului, fapt general valabil.

Asadar, daca doresti sa te asiguri ca realizezi o investitie care sa prezinte un bun raport pret – calitate, acceseaza site-ul mai sus mentionat – Superbstore.ro – si comanda modelul de husa dorit. Poti avea in vedere mai multe modele care ti-au atras atentia – in acest caz, diversitatea este o idee excelenta care va fi in armonie si cu stilul tau propriu.

Leave a Reply