Cum iti poti personaliza telefonul mobil fara sa ii scazi din valoare

Telefonul mobil este un accesoriu indispensabil in zilele noastre. Il folosim la birou, acasa, chiar in timp ce iesim in parc cu familia ori cu prietenii. Avem pe el acces la internet, dar si fotografii de familie, muzica si filmele preferate. Nici nu este de mirare, cata vreme telefoanele actuale rivalizeaza din punct de vedere al puterii si al functiunilor cu unele dintre laptopurile de clasa mijlocie.

Mai mult, acestea sunt dotate cu camere foto/video performante, ajungand sa substituie cu succes camerele foto voluminoase, de mari dimensiuni. Cel putin pentru uz familial, telefonul mobil a devenit astazi gadgetul universal, de pe care putem rula in voie muzica, filme si jocuri.

Cum procedam insa atunci cand dorim sa dam o nota aparte telefonului nostru, sa il diferentiem de cel al prietenului sau colegului de birou? Cea mai simpla modalitate prin care putem obtine acest lucru este personalizarea prin intermediul unei huse de telefon de la darky.ro.

Alege-ti modelul dorit

Prin urmare, fara a te atinge in niciun fel de telefonul tau, cu ajutorul unei huse j5 2017 de exemplu, poti schimba radical fata dispozitivului. Acest lucru poate fi facut prin intermediul miilor de modele si sabloane disponibile pe internet, pe site-urile specializate. Aici, iti poti alege un registru larg de teme, in cadrul carora poti opta pentru culoarea si mesajul dorite pe carcasa telefonului tau.

Husele sunt concepute din materiale rezistente, care sa iti asigure si protectia adecvata a telefonului tau. Cat priveste modelele, acestea pot sa difere in functie de preferinte. Ai la dispozitie atat modele predefinite, dar poti opta si pentru un mesaj propriu pe care sa il transmiti operatorului economic, care va proceda la imprimarea acestuia pe husa de telefon, conform specificatiilor oferite de tine.

Pregatire pentru comercializare

Totodata, husa de telefon poate reprezenta un atu in plus pentru tine, atunci cand doresti sa revinzi un aparat de tip smartphone. Se stie ca, asemenea autoturismelor, gadgeturile electronice pierd o treime din valoare din momentul scoaterii de pe usa magazinului si desigilarii.

Prin urmare, daca doresti ca la un moment dat sa il scoti la vanzare, este obligatoriu sa il conservi intr-o stare buna. Iar acest lucru se poate face cel mai bine nu tinandu-l in cutie, nefolosit, ci protejat de o husa adecvata.

Accesibilitate ridicata

Nu in ultimul rand, atunci cand cautam huse samsung j5 2017 sau alte modele, ne uitam ca aceasta sa ofere si o accesibilitate ridicata. Prin urmare, daca avem o husa incheiata cu fermoar ori cu capse greu de desfacut, este clar ca putem pierde apeluri importante, din cauza unei slabe manevrabilitati.

Acesta este motivul pentru care majoritatea utilizatorilor aleg husele active, care iti protejeaza telefonul, dar iti ofera si acces facil la principalele aplicatii de pe ecran.

Leave a Reply