Sharm el Sheikh – destinatia ideala pentru o vacanta deosebita in 2019

Egiptul nu este renumit doar pentru locatiile indragite si admirate de intreaga lume, ci si pentru conditiile de sejur confortabil pe care le asigura in statiunile ultramoderne, aflate intr-o continua dezvoltare in ultimele decenii.

Printre cele mai cunoscute destinatii ale Egiptului se numara faimosul Sharm el Sheikh, un oras arab de poveste situat tocmai in partea sudica a Peninsulei Sinai.

Aceasta zona este cunoscuta si in lumea politica pentru faptul ca in fiecare an, un numar foarte mare de conferinte pe teme pacifiste sunt organizate in aceasta regiune, aceastea fiind evenimente la care participa mari oficiali ai intregului mapamond. Din acest motiv, metropola mai poarta denumirea si de „Orasul Pacii”.

Petrece o vacanta unica pe taramul egiptean Sharm el Sheikh!

Daca nu faci parte din categoria celor care si-au programat o vacanta fascinanta pentru acest an in Sharm el Sheikh, afla ca poti intra pe viotoptravel.ro pentru a descoperi cele mai tentante oferte last minute cu destinatia catre acest oras senzational.

Motivele pentru a vizita obiectivele turistice de aici, precum si de a beneficia de cateva zile de relaxare sub soarele arzator de deasupra Marii Rosii sunt nenumarate.

Localizarea geografica a metropolei, intre desert, mare si munte conduce la formarea unei privelisti deosebite, iar resorturile turistice realizate intr-un stil foarte modern, dupa ultimele standarde iti garanteaza maximul de confort de care ai nevoie.

Un aspect important de care ar trebui sa tii seama este acela de a opta mereu pentru hotelurile de 5 stele si nu pentru cele de 4. Cu toate ca preturile pot parea mai avantajoase, discrepanta intre servicii este una destul de insemnata, mai cu seama daca ne referim la calitatea curateniei sau a restaurantelor.

Este interesat de stiut faptul ca urma cu 40 de ani, acest orasel de la Marea Rosie nu era mai mult decat un sat de pescuit, cunoscut doar pentru cei 100 de localnici doritori sa asigure hrana familiilor lor.

Intr-un timp destul de scurt, aceasta zona a surprins o dezvoltare uriasa, contribuind la un rezultat fantastic – Sharm el Sheikh a devenit una dintre cele mai moderne destinatii turistice al Terrei.

Acest punct de destinatie nu se remarca doar pentru relaxarea si facilitatile moderne oferite viztatorilor, ci si pentru energia cu care ii intampina pe toti impatimitii de aventura.

Pasionatii de sporturi nautice vor gasi aici un prilej excelent de a practica snorkelling si de a explora adancurile Marii Rosii. Experienta va fi una de neuitat pentru oricine.

Recifele aflate in Tiran si Ras Mohamemed reprezinta o adevarata splendoare, acolo ajungandu-se destul de usor cu barca. Aceste minuni naturale se gasesc la o distanta de aproximativ 2 ore de oras. De asemenea, in zona mai exista si nenumarate puncte de unde poti observa temutii rechini, chiar in mediul lor natural.

Desertul Sinai este o oportunitate deosebita pentru turistii dornici de aventura, frumusetile sale putand fi explorate un tururi organizate si ghidate de catre beduinii ospitalieri. Acest desert este alcatuit din multe canioane spectaculoase, iar Muntele Sinai si Manastirea Sfanta Ecaterina nu ar trebui ratate in niciun caz.

Intra chiar acum pe viotoptravel.ro si rezerva-ti o vacanta uimitoare pe taramurile egiptene. Va fi o experienta unica de care te vei lega si cu siguranta vei dori sa o mai reincerci.

Leave a Reply