Rame ochelari de vedere – sfaturi de la specialisti

Alegerea unei rame potrivite pentru barbati ar trebui sa respecti doua reguli de baza: forma acesteia sa fie una opusa formei pe care o are fata (aceasta regula nu este una absoluta, insa este mai bine sa alegi astfel pentru a evidentia trasaturile pozitive ale fetei si a le estompa pe cele neplacute) si sprancele sa ramana intotdeauna vizibile, sa nu fie acoperite complet de rama (acestea contribuie la expresia fetei, nu le ascunde!).

Ideal este ca linia ramelor sa urmeze linia sprancenelor pentru a obtine armonia perfecta a fetei. Pentru a afla ce forma are fata ta, cea mai simpla metoda este sa-ti desenezi conturul pe una din fotografiile tale portret sau sa privesti chiar in oglinda.

In cazul in care ai o fata de forma rotunda si vrei sa reduci rotunjimea acesteia, cea mai usoara solutie este sa alegi o rama dreptunghiulara, cat se poate de subtire.

Formele unghiulare ale ramei iti vor da caracter, iti vor structura fata, te vor face sa te simti mai masculin. Evita ramele prea mici sau cele care ti-ar putea accentua rotunjimea fetei si ai grija si la alegerea culorii.

Daca vrei ochelari absolut superbi iti recomandam sa cauti in categoria rame ochelari de vedere Tommy Hilfiger.

Daca esti un barbat cu fata de forma patrata, cu fruntea larga si maxilarul iesit in relief, atunci o pereche de ochelari cu rame rotunde sau ovale va diminua caracteristicile puternice ale fetei.

De asemenea, iti poti accentua masculinitatea alegand rame in forma rectangulara, insa in acest caz alege rame cu margini rotunjite pentru a evita obtinerea unui aspect dur, aspru.

Daca esti unul dintre norocosii care au fata ovala, ai posibilitatea de a alege orice model de rama, in orice forma si de orice culoare. Totusi, pentru a pastra armonia fetei, evita sa alegi o pereche de ochelari cu rame de marimi duse la extrem, prea mari sau prea inguste. Lasa-ti imaginatia sa lucreze si alege o rama pe baza personalitatii tale.

O sugestie pot fi Rame ochelari de vedere unisex TOMMY HILFIGER TH 1467 006, o pereche de rame interesante potrivite atat pentru barbati cat si pentru femei.

Daca esti un barbat cu fata de tip dreptunghiular, esti aproape la fel de norocos ca cei cu fata de tip oval. Lasa-te tentat de ramele rotunde pentru a obtine un aspect original, pentru a fi la moda sau pentru a-ti echilibra caracteristicile fetei iesite din comun.

Barbatii cu fata lunga sunt cei carora li se potrivesc cel mai bine ramele pilot sau aviator. Acestea iti vor face fata sa para mai scurta si mai lata, avand scopul precis de a crea un echilibru al expresiei faciale.

De asemenea, pot merge si niste rame de forma patrata. Indrazneste sa fii original si evita formele minimaliste sau prea simple care nu fac deloc cinste uneie fete cu aspect alungit. Bucura-te de aceasta caracteristica a fetei, alege rame cat mai colorate si incearca sa creezi o imagine in stilul anilor 70 pentru a fi 100% original.

Leave a Reply