Exista mai multe modalitati de a gasi avocati buni pentru afacerea dvs.

Adresati-va partenerilor de afaceri sau rudelor daca au pe cineva sa va recomande. Daca primiti o recomandare, aflati mai multe despre firma și avocat folosind cateva dintre metodele de cercetare de mai jos.

Internetul este o resursa foarte utila pentru gasirea unui avocat divort sau diverse arii, dar trebuie sa fiti atent. Referintele dintre colegi sunt deseori  mai eficiente.

Cand sunati, nu va așteptati ca avocatul sa va rezolve problema de afaceri prin telefon. Prima discutie este pentru avocat sa identifice daca va poate reprezenta și pentru a va evalua daca avocatul pare sa aiba abilitatile necesare pentru a va rezolva problema. Daca aveti o problema juridica pe care avocatul considera ca firma sa o poate rezolva, va fi organizata o intalnire de birou.

In materie de afaceri, avocatii percep in mod obișnuit o taxa de consultare pentru prima sedinta de birou. In cadrul intalnirii, avocatul va oferi consiliere preliminara sau urgenta și va elabora o strategie de avansare. Avocatul poate fi in masura sa ofere o estimare partiala a taxelor și va cere un agent de pensie pentru a acoperi o parte din munca.

Nici un avocat nu poate garanta rezultatul. In aceasta etapa timpurie, exista de obicei o multime de chestiuni necunoscute. In timp ce avocatul ar putea sa va ofere o estimare partiala a taxelor intr-o chestiune de litigiu, este imposibil sa va spuna cu exactitate cat va costa. Depinde de prea multi factori necunoscuti.

Va fi apoi la latitudinea dvs. sa decideti daca sa angajati sau nu avocatul sa va reprezinte in continuare. Decizia pe care o luati va depinde de sentimentul dvs. de incredere in avocat. Avocatul te-a ascultat?

Au fost raspunsuri la intrebarile dvs.? Avocatul pare sa va inteleaga problema? Avocatul a prezentat riscurile și dezavantajele cazului dvs.? Fiecare caz are riscuri și costuri. Feriti-va de un avocat care va spune doar ceea ce doriti sa auziti fara a evalua punctele forte ale cazului partii adverse

Avocatul cel mai putin costisitor este putin probabil sa fie persoana cea mai buna pentru a va rezolva problema juridica

Cand va pastrati un avocat, aveti nevoie de un consilier de incredere, care va atrage atentia asupra punctelor slabe ale cazului dvs., precum și a punctelor forte. Un avocat in litigii care așteapta apelul dvs. și va spune exact ce spera sa auziti poate fi prea putin experimentat pentru a va gestiona cazul. El ar putea pierde indata cazul daca are o intorsatura negativa. Acest lucru nu va face decat sa inrautateasca cazul dvs.

Mai ales cazurile valoroase necesita o analiza atenta și o evaluare a riscurilor. Un avocat cu experienta in litigii va proceda, in mod obișnuit, pentru taxe și pentru orice cheltuiala necesara pentru cazul dvs.

Avocatii de litigiu buni sunt adesea in instanta, la mediere sau alte proceduri de litigiu, la intalniri sau descoperiri. Cu toate acestea, avocatii de litigii buni solicita sau raspund prin e-mail in cel mult 24 de ore. In caz de urgenta sau de vacanta, avocatul va aranja ca cineva de la birou sa va contacteze.

Leave a Reply