Sfaturi de la cunoscatori – ce strategii aplici pentru a castiga la jocurile de cazino

Jocurile de cazino sunt o atractie pentru multi dintre noi. De aceea un interes mare il reprezinta orice strategie se poate aplica pentru a obtine un castig. Trebuie spus insa ca nu exista un plan anume. Poti doar sa isi maresti sansele de castig, daca esti atent la ce si cum joci.

De-a lungul timpului au aparut si mituri despre posibilele castiguri, ce ar trebui sau nu sa faca un jucator. Spre exemplu se spune ca nu ar trebui sa mai bagi bani in aparatele care tocmai ce au remunerat un castigator.

Sansele par sa iti surada la acele aparate la care nu s-a mai castigat de multa vreme. Unii cred si ca simbolurile la un joc pot prevesti combinatia castigatoare ce urmeaza.

De la mit la realitatea practica

Daca esti genul sceptic si joci aplicand strategii concrete, trebuie sa stii ca mai convenabil este sa joci online. Exista bonusuri cazino online pe care le poti obtine de asemenea.

Nu doar acesta este motivul pentru care online-ul este mai recomandat, ci si faptul ca este mai comod si pentru ca payout-ul la cazinourile online este mai mare, de 95%, fata de maxim 60% in cazul caselor de pariuri fizice.

Astfel de diferente exista din simplul motiv ca un cazino online investeste in servere, licente, script etc., dar au un public mai mare, din toata lumea. Nu se limiteaza de o locatie ca cele fizice, unde anumite cheltuieli tin de spatiu, chirie, angajati, utilitati etc. Este asadar un avantaj al online-ului.

Un alt sfat pentru jucatori este sa se profite de pe urma unor oferte la prima depunere. Multe dintre cazinouri ofera bonus de bun venit. Acesta va fi insa rulat de cateva ori, conform regulilor, inainte de a fi retras.

Totusi ai sansa unui venit obtinut imediat, fara prea mult efort, deci de ce sa pierzi o astfel de sansa. Exista diferite alte tipuri de bonusuri ce se pot oferi, iar acestea sunt strategii de atragere a publicului. Poti totusi sa te bucuri de ore de joc fara sa depui bani, deci o strategie ce favorizeaza jucatorii.

Alegerea unui cazino cunoscut

Poate ca mai intai de toate un sfat util este de a alege cazinoul din lista celor cunoscute in tara. Cu siguranta ca exista pareri si sfaturi ce vin din partea celor care au experimentat jocul intr-un cazino anume.

Pentru acele locatii ce sunt recunoscute pentru seriozitate si calitate exista cu atat mai multe review-uri. Asta pentru ca orice jucator este interesat de jocuri de care se bucura fara sa fie tepuit la bonusul promis, spre exemplu.

Apropo de bonus, cum iti dai seama care este cel mai bun? Trebuie sa citesti termenii si conditiile de acordare a unui bonus. Astfel, identifica care sunt cerintele de rulaj, uneori acestea fiind de pana la 40 de ori, pana cand se poate efectua si o retragere. Mai apoi tine cont de valabilitatea bonusului respectiv, de preferat un termen cat mai mare, daca trebuie sa te preocupe indeplinirea rulajului impus.

Acestea fiind spuse, spor la joc!

Leave a Reply