Ursitoarele la petrecerea de botez – afla de ce ti-ai dori acest gen de spectacol

Atunci cand organizezi o petrecere de botez ai in vedere anumite traditii, dar si momente artistice. Se spune despre aceasta petrecere ca este prima de acest gen, organizata in numele copilului, prima sa aparitie oficiala. Merita asadar orice efort pentru ca rezultatul sa fie unul memorabil.

Ursitoarele sunt si ele adesea alese ca parte din petrecerea de acest gen. De fapt este si singura ocazie cu care pot fi invitate. Daca in trecut erau sa spunem cu o importanta aparte, pentru ca oamenii credeau in zei, spirite si in destinul influentat de anumite ritualuri, acum ursitoarele sunt mai degraba prezente simbolice. Chiar si asa, acestea au un farmec aparte, urarile lor au un rol artistic si fac deliciul publicului.

3 motive pentru care ursitoarele trebuie sa fie alese

Gusturile nu se discuta, asadar pentru acei parinti moderni si nonconformisti poate ca ideea de ursitoare nu este tocmai ceea ce isi doresc. Pentru altii insa este fix ceea ce aduce sarea si piperul in toata actiunea petrecerii de botez.

#1 Ursitoarele si actul artistic

In varianta propusa de paradisulpersonajelor.ro ursitoarele spun in versuri urari de bine adresate nou nascutului, dar si parintilor si/sau nasilor. Pe un ritm melodic bine ales, intreaga scena se transforma negresit in act artistic. Cu siguranta ca va tine publicul atent si vor fi un deliciu, meritand sa fii atent la ce se intampla pe scena.

#2 Cadrul de poveste

Daca vorbim de echipa de ursitoare de la Paradisul Personajelor atunci clar ca fiecare detaliu este bine pus la punct. Imbracate in tinute ce amintesc de traditia straveche a ursitoarelor, cu baghete, cu vorbe bine alese, ursitoarele sunt bine instruite si de cum isi fac aparitia lasa impresia ca sunt personaje din povesti.

Anumite detalii de decor, muzica, dispunerea in scena a spectacolului contribuie de asemenea la crearea unui show unic.

#3 Moment unic, emotionant si costuri accesibile

Versurile pe care ursitoarele le recita sunt adaptate astfel incat sa se adreseze in mod direct si special celui mic si parintilor acestuia. Acestea sunt emotionante pana la lacrimi. Zana iubirii, intelepciunii si a norocului, poate chiar si un ingeras sau prezenta unui personaj negativ, ursitoarea rea, au un schimb de replici savuros.

Chiar daca sunt vorbe simbolice, acestea contribuie la emotia momentului. Trecand de la emotie la partea pragmatica a costurilor, ursitoarele pot fi contractate la preturi rentabile. La Paradisul Personajelor spre exemplu pachetele propuse au costuri variabile, pentru bugete diverse. Includ de asemenea si coloana sonora, confetti, interpretarea fiind live.

Ai o singura sansa de a organiza o petrecere de botez. Exista deja presiunea aceea de a face totul ca la carte si cu multumirea de a fi nu doar un parinte bun, ci si un organizator de petrecere cum nu se putea altul.

Multumirea parintilor vine asadar si ca urmare a alegerilor ce tin de petrecerea aceasta, ca totul sa iasa perfect, sa distreze publicul totodata. Iata de ce ursitoarele pot fi exact ce trebuie in acest context.

Afla mai multe despre ce include spectacolul, tarife si sugestii din cadrul paginii oficiale, paradisulpersonajelor.ro.

Leave a Reply