Cand copiii descopera cat de fascinanta poate fi stiinta numerelor

Cand ajung in clasa a III-a, unii elevi sunt deja experti la mate. Unii sunt cuceriti de farmecul cifrelor, iar altii descopera cat de frumoasa poate fi aceasta stiinta prin intermediul jocurilor logice disponibile pe anumite platforme online, asa cum este Scoala Intuitext, de pilda.

In clasa a III-a, elevii pot face fata unor provocari si mai mari, motiv pentru care unii dintre ei sunt extrem de ambitiosi atunci cand vine vorba de exercitii de matematica de clasa a III-a.

Prin intermediul tuturor resurselor disponibile (asa cum sunt exercitiile de matematica de clasa a III-a sau problemele de matematica de clasa a III-a, jocurile, filmuletele sau experimentele inedite), copiii vor avea urmatoarele beneficii:

Antrenarea mintii cu jocuri logiceIncurajarea curiozitatii prin animatii si experimente inedite

Cresterea interesului fata de scoala, prin joaca educativaIncurajarea increderii in fortele proprii

Un alt avantaj pentru a preintampina eventualele dificultati la mate ar fi acela ca folosind un astfel de produs de invatare problemele de matematica de clasa a III-a sau exercitiile de matematica de clasa a III-a sunt doar provocari carora elevilor le face placere sa le faca fata si nu obstacole epuizante.

In plus, e important de stiut ca atitudinea elevilor fata de scoala este formata inca din primii ani, motiv pentru care profesorii si parintii ar trebui sa le ofere elevilor instrumente de studiu placute si eficiente.

In acest fel, elevii vor descoperi ca studiul poate fi o experienta foarte placuta daca au la dispozitie produse educationale special concepute pentru ei. Din acest punct de vedere, specialistii Intuitext au avut in vedere nevoile si dorintele noilor generatii de elevi ai erei digitale si din acest motiv au dezvoltat un produs care ii ajuta pe elevii din clasa I, clasa a II-a si clasa a III-a la mate, dar si la celelalte discipline pe care le studiaza la scoala.

Leave a Reply