Hoverboard-uri pentru copii

Foarte multi dintre copii au lasat deoparte tabletele, telefoanele si desenele animate pentru a se bucura de noi jocuri si jucarii care ii provoaca sa faca miscare, sa iasa in aer liber, sa socializeze intre ei tot mai mult.

Dupa cum bine stiu toti cei care au copii, kendama, fidget spinner-ul si hoverboard-urile au creat o adevarat isterie in randul celor mici, ba chiar si printre adultii care inca mai au suflete de copii si care doresc sa faca miscare, sa se distreze si sa concureze pentru a-si dovedi abilitatile.

MonkeyBoard este una dintre firmele care contribuie din plin la sanatatea fizica si psihica a copiilor si tinerilor, punandu-le acestora la dispozitie posibilitatea de a achizitiona (prin intermediul si cu acceptul parintilor, desigur) la preturi bune oricare dintre hoverboard-urile existente in magazinul online.

Produsele MonkeyBoard sunt de inalta calitate, sunt performante, economice,durabile si mai ales sigure. Fiecare dintre aceste hoverboard-uri are, de asemenea, un design ultramodern, deosebit, si culori vii, aprinse, vesele, care sa trezeasca pofta de viata si de aventura in sufletul utilizatorului.

Un hoverboard este un transportor electric ce poate fi utilizat atat de catre copii, cat si de catre adulti, oferindu-le acestora libertate de miscare si bucuria de a merge din loc in loc cu viteza.

Aceste gadgeturi pot fi controlate foarte usor in functie de pozitia corpului. Atunci cand utilizatorul se inclina in fata sau in spate pe hoverboard, nu face altceva decat sa controleze si sa comande inaintarea ori intoarcerea gadgetului. Aceste comenzi se invata foarte usor si devin aproape mecanice dupa o scurta folosire a hoverboard-urilor.

Mai trebuie specificat si faptul ca fiecare hoverboard in parte are dotari specifice, apreciate de catre cunoscatori. De exemplu, un hoverboard poate avea iluminare led, telecomanda wireless, posibilitatea ca utilizatorul sa se poata conecta prin bluetooth, posibilitatea de a asculta muzica oriunde ar merge etc.

Totusi, cei care sunt atenti pot observa prin parcuri grupuri de tineri care gonesc pe hoverboard-uri fara casti in urechi, fara telefoane sau alte gadgeturi, atenti numai la prieteni si la drum, lucru imbucurator, mai ales daca tinem cont de faptul ca in anii trecuti tot mai putini copii si tineri mai ieseau din case pentru distractie, acaparati fiind de telefoane, tablete, calculatoare si televizoarele care transmit non stop desene animate.

Leave a Reply