Energizantele pentru recuperarea porumbeilor dupa efort

Porumbeii voiajori au nevoie de toata sustinerea ta, astfel ca trebuie sa te interesezi si sa te preocupi de solutiile propuse de specialisti pentru fiecare dintre etapele prin care acestia trec, atat cand concureaza, cat si in restul timpului.

Pregatirea pentru un zbor lung trebuie sa se faca asa cum se cuvine, insa nici cea de dupa nu trebuie pierduta din vedere. In fapt trebuie sa fii deosebit de responsabil cand vine vorba despre sanatatea porumbeilor dupa un zbor dificil sau lung.

La fel ca in cazul efortului depus in timpul unui antrenament intens de culturisti sau sportivi spre exemplu si porumbeii au nevoie de ajutor pentru a se recupera, pentru a reface pierderile produse in organism.

Acestia au un metabolism ridicat, iar consecintele efortului pe care il depun in timpul zborului trebuie preintampinate.

Daca nu stii spre ce solutii sa te orientezi in acest caz, specialistii in produse pentru porumbei – Produse Columbofile, vin in intampinarea ta cu solutii constand in tratament profesionale, sigure si eficiente.

Produsele columbofile pentru recuperarea porumbeilor dupa un zbor lung

Este foarte important sa asiguri porumbeilor voiajori cantitatea optima de sodiu ion. In urma zborului aceasta este consumata, iar reaprovizionarea organismului este necesara. Pierderile acestei substante sunt favorizate de eliminarea acidului uric, a ureei de asemenea, precum si a acizilor carbonici, lactic, fosforic cauzate de efortul depus in timpul zborului.

Un alt factor care favorizeaza pierderile de substante diverse din organismul porumbeilor la efort este deshidratarea. Administrarea produselor corespunzatoare este necesara in acest caz. Specialistii Produse columbofile.ro recomanda in acest sens produsul Electrolic Natural. Se prezinta sub forma de plicuri si se foloseste pentru a prepara o bautura energizanta.

Scopul acesteia este de a asigura reincarcarea organismului cu apa si electroliti. In acest mod corpul redobandeste in ritm progresiv echilibrul acido-bazic. Constituie o recomandare si pentru faptul ca este un energizant cu efect imediat. Astfel, vei asigura o perioada de recuperare a porumbeilor mult mai redusa.

Produsul consta intr-un mixt de electroliti si glucoza, o combinatie de pulbere special conceputa pentru a oferi si rezultate pe masura.

Si alte produse sunt disponibile in cadrul magazinului columbofil, avand la baza substante active, concepute dupa formule speciale care sa asigure un efect scontat odata administrate porumbeilor.

De asemenea, magazinul pune la dispozitie si accesorii pentru porumbei. Spre exemplu, ai responsabilitatea de a asigura o hidratare optima a acestora, deci ai nevoie de articole de tipul adapatorilor. Ai in vedere o dimensiune suficienta a acestuia.

Varianta cu carlig si filet este recomandarea specialistilor pentru o intrebuintare mai facila. Pentru ca nici partea de alimentatie nu trebuie tratata cu indiferenta, descopera modelele de hranitoare pe care ti le propun specialistii pe produsecolumbofile.ro si fa alegerea pe care o consideri potrivita.

Vezi aici ofertele de produse columbofile cu care te intampina magazinul specializat si asigura-te ca oferi porumbeilor voiajori conditiile si alimentatie optima. Alege si tratamentele potrivite in functie de perioada din an si sfaturile expertilor, astfel incat sa asiguri pasarilor un metabolism rezistent si riscuri scazute de imbolnavire.

Leave a Reply