Cum ne alegem mobila de living

Se spune ca livingul sau, asa cum era denumita cu ani in urma, sufrageria, camera de zi in care obisnuim sa ne petrecem mai tot timpul, este cartea de vizita a oricarei locuinte. Tocmai de aceea e bine ca si o mobila living sa fie integrata si adaptata perfect spatiului in care o familie va trebui sa-si petreaca cei mai frumosi ani.

Minimalism versus confort

Cand vine vorba despre spatiul si de intimitatea pe care livingul ti-o poate da in propriul camin, sunt cateva aspecte care ar trebui luate mai mereu in considerare: care este obiectul dominant din incapere, ce culoare am vrea sa vedem cel mai mult in fata ochilor si de ce ne ne-am putea lipsi in cel mai scurt timp daca ar fi sa ne dispensam de cateva dintre obiectele care ne inconjoara mobila din living.

Daca ne dam seama ca niciunul din cele trei aspecte nu pot fi respectate, poate e momentul sa apelam la mobila la comanda bucuresti, avand in vedere ca in Bucuresti si nu numai s-au dezvoltat deja foarte multe boutique-uri si ateliere capabile sa satisfaca si cele mai exotice solicitari.

Asadar, daca urmarim confortul, ideal este sa ne inconjuram de obiecte de mobila living cat mai personalizate, de aceea mobila la comanda de la Prodesignart poate fi varianta ideala.

Gaseste combinatia perfecta

Orice combinatie de materiale si culori iti trece prin cap, alaturi de un buget bine ticluit, ar putea sa te aduca mai aproape de idealul tau cand vine vorba de mobila din living. Se stie ca designul minimalist, din linii drepte si materiale fruste nu este neaparat cel mai prietenos lucru, oricat de apreciat ar fi el pe Instagram si alte retele sociale.

Designul pentru mobila living minimalist se potriveste de minune caselor de ultima generatie, in care accentul pe libertatea de miscare este la cote maxime si in care autori celebri sunt citati cu inversunare. Poti sa vezi aici toate ofertele de mobila living de la Prodesignart.

Astfel, unul dintre artisti ne sfatuieste sa ne debarasam usor si sigur de orice lucru care ne ocupa din spatiu, tocmai pentru a ne putea relaxa si mai mult in propria locuinta.

Asadar, feng-shui-ul fiecarui camin poate fi ajustat prin mobila la comanda, fie ca esti din Bucuresti sau din provincie, mai ales ca multe ateliere lucreaza foarte bine si la distanta, iar faptul ca nu pipai neaparat lemnul canapelei nu mai reprezinta neaparat un impediment.

Asadar, mergeti si faceti mobila la comanda, adaptati-va mobila din living la cele mai noi trenduri, iar asta nu poate decat sa va sporeasca treptat si confortul locuintei. Este deja o lume aglomerata, de aceea e ideal sa ne facem si livingul cat mai frumos si mai spatios.

Leave a Reply