Pozitia corecta la lucru, cu un scaun birou adecvat

Evolutia pietei fortei de munca a condus si la schimbarea obiceiurilor noastre de zi cu zi. Astfel, daca inainte un loc de munca presupunea miscare si munca fizica, astazi, multi dintre noi petrecem ore bune in scaune birou neconfortabile, de multe ori in pozitii care ne afecteaza fara sa vrem sanatatea.

Da, ati citit bine, caci o pozitie incorecta la birou, oricat ar parea de ciudat, iti poate afecta grav sanatatea. Astfel, un scaun de birou nepotrivit ne poate afecta in primul rand coloana vertebrala, mai ales daca si pozitia noastra la scris sau la calculator este una nepotrivita.

De asemenea, un scaun birou cu un suport pentru sezut prea tare ne poate cauza alte boli, precum hemoroizii, care au la baza, in general, un mod de viata sedentar, ce poate fi accentuat si de statul mult in sezut, mai ales pe un suport incomod.

Nu in ultimul rand, sunt scaune birou care, fara sa constientizam, ne pot provoca inclusiv probleme de vedere. Caci, daca acesta are manere ce nu incap sub birou, ne determina sa avem o distanta nepotrivita fata de ecranul calculatorului. Acest lucru ne poate cauza, din nou, probleme pe care le vom constientiza peste ani si ani.

Solutia – scaune birou adecvate

Cum putem reduce insa incidenta tuturor acestor afectiuni? Simplu: prin achizitia de scaune birou potrivite nevoilor noastre. Iar acest lucru poate fi facut astazi fara nici cel mai mic efort, direct din fata calculatorului. Exista site-uri specializate precum https://www.inegal.ro, de unde poti cumpara scaune birou la dimensiunea si designul dorite de tine.

Astfel, daca doresti sa achizitionezi un fotoliu rotitor pentru copii, poti face acest lucru cu un simplu click de mouse, fara sa mai bati drumul magazinelor de profil, evitand astfel aglomeratia din trafic si statul la cozi.

De asemenea, poti achizitiona scaune pentru birou de la inegal.ro reglabile pe inaltime, dar si cu spatar si manere ergonomice, reglabile conform pozitiei preferate de tine atunci cand lucrezi la calculator. Nu in ultimul rand, scaunele de birou pot fi alese in functie de materialul din care sunt confectionate.

Daca esti stilul mai conservator, poti opta pentru un scaun de birou clasic, fix, cu spatar si suport sezut capitonate din material textil. Daca preferi insa stilul directorial, atunci poti opta pentru un scaun din piele ecologica, de asemenea, reglabil pe inaltime, construit pe schelet metalic. Unde mai pui ca toate acestea iti sunt livrate la tine acasa, la simpla plasare a comenzii pe site.

Leave a Reply