Alegerea mobilei de bucatarie, o misiune tot mai usoara

Cu totii stim ca in Romania vara este anotimpul achizitiei si renovarilor de apartamente. Astfel, dupa o iarna in care vremea rece nu prea iti permite sa faci astfel de operatiuni de renovare prin casa, vara este momentul in care te poti hotara sa dai o fata noua casei tale.

Iar daca inima unei case se spune ca este sufrageria, locul unde se intalnesc prietenii si familia pe parcursul zilei, sufletul casei este bucataria. Cum alegi insa o mobila de bucatarie moderna, care sa iti satisfaca atat nevoile tale ce tin de gastronomie si de pregatirea mesei, cat si exigenta prietenilor care iti vin in vizita si care, cu siguranta, isi vor da cu parerea despre functionalitatea si mobilierul acesteia.

Trei pasi pentru o mobila de bucatarie moderna

Atunci cand pornesti insa in alegerea bucatariei perfecte, trebuie sa stii ca vremurile in care vizitai standurile magazinelor de mobila au cam trecut. Acestea sunt destinate oarecum categoriilor de cumparatori care prefera mobila low-cost, poate nu de atat de bua calitate, in care optiunile tale sunt limitate.

Astfel, de cate ori nu te-ai lovit de lipsa unei culori care sa iti placa, de posibilitatile limitate de combinare a corpurilor de mobila si, mai ales, de lipsa de calitate a finisajelor atunci cand ai intrat intr-un stand de mobila de tip hipermarket?

Astazi insa, ai posibilitatea sa iti comanzi mobila de bucatarie moderna de la Arta Mobilei exact pe gustul tau, apeland la cei mai buni specialisti in domeniu, sau poti face o simpla cautare pe net care te va duce la producatori de mobila bucatarie si nu numai, care iti vor confectiona corpurile de mobilier exact pe dimensiunile, culoarea si materialele dorite de tine.

Masurare, proiectare, montaj gratuite

Totul incepe cu un telefon la compania producatoare, care iti va spune in detaliu pasii pe care ii ai de parcurs. Tot ceea ce ai de facut este sa prezinti o schita a bucatariei, cu dimensiunile exacte, astfel incat mobila ta sa se potriveasca perfect.

Urmeaza proiectarea pe calculator, in urma careia beneficiarul va primi o proiectie in plan tridimensional a mobilei pe care doreste sa o achizitioneze, cu pozitionarea exacta a corpurilor si cu simulari ale deschiderilor acestora.

Caci, se intampla de multe ori ca, din cauza proiectarii gresite, sa vedem ca un sertar nu sepoate deschide din cauza pozitionarii langa un calorifer sau langa o teava de scurgere a apelor pluviale. Dupa faza de proiectare, se bat in cuie culoarea si materialul folosit, cel mai utilizat din acest punct de vedere fiind PAL-ul melaminat. Punctul final il reprezinta executia si montajul mobilei, care, la fel ca si transportul, sunt asigurate de producator.

Leave a Reply