Tehnica Q-FUE sau implant de par printr-o metoda moderna si eficienta, recomandarea medicilor de la Dr. Felix Hair Implant

Pierderea parului capilar poate fi un motiv pentru care viata sociala este limitata, pentru care o persoana traieste sub semnul rusinii, cu o povara greu de acceptat. In cazul femeilor, mascarea unor goluri in cap, prin parul natural poate fi incercata cu tot felul de metode, inclusiv cu par fals,  mese, peruci etc. In cazul barbatilor exista fie raderea completa a parului, fie… implantul de par.

In lumea moderna in care traim ar fi culmea sa nu existe metode care sa remedieze o problema de acest gen. Cu totii am auzit pana acum de implant de par. Doar ca nu in toate clinicile de profil intalnim aceeasi metoda aplicata. Cand vine vorba de implant de par Dr. Felix Hair Implant tehnica Q-FUE este folosita. Aceasta se pare ca este o mare diferenta fata de alte abordari din acest domeniu. Iata de ce:

  • Pentru ca grele, adica firele de par, se extrag manual, unul cate unul, din zonele in care medicul analizeaza si decide ca este bine sa recolteze.
  • Nu raman cicatrici nici de unde se recolteaza, nici unde se implanteaza.
  • Implantarea firelor se realizeaza manual, fir cu fir, in unghiul dorit.
  • Recuperare rapida, cu efecte garantate, adica in final, dupa ce parul incepe sa creasca nu se va face vreo distinctie in zonele unde parul a fost implantat.

Procedura de implant a devenit una tot mai populara, dat fiind ca reda unui barbat sau unei femei parul dens, bogat asa cum era el candva. Impactul pe care acest lucru il are asupra imaginii este unul de mare importanta – pare ca recastigi nu doar podoaba capilara, ci si cativa ani din viata, look-ul fiind parca unul mai intinerit.

Ironic si paradoxal, implantul de par pare sa fie o metoda radicala. Este invaziva, presupune pana la urma o interventie chirurgicala. Cu toate acestea, este una care garantat reda podoaba capilara.

Daca ne gandim la metode temporare care mascheaza desimea parului, acestea ajung sa fie mai costisitoare pe termen lung. In plus, datorita implantului de par, prin tehnica Q-FUE recomandata de medicii de prestigiu din cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant rezultatul va fi unul natural, procedura aceasta fiind mai putin invaziva fata de alte metode.

Afla despre preturi – exista si un program avantajos de plata in rate. Afla ce vedete au recurs la aceasta tehnica si ce rezultate au, vizionand fotografiile si video-urile din cadrul paginii drfelixhairimplant.ro.

Leave a Reply