4 secrete pentru o spalare perfecta a tirului

Toate masinile trebuie spalate in mod frecvent, fie ca sunt mai mari sau mai mici, acestea ar trebui sa fie mereu curate. De aceea, o spalatorie tir Bucuresti ar trebui sa puna mare pret pe calitatea serviciilor oferite, astfel incat acestea sa raspunda tuturor nevoilor.

Alegerea unei spalatorii pentru tiruri nu este mereu o alegere simplu de facut. Nu toate spalatoriile exceleaza prin profesionalism, iar tu iti doresti tot ce e mai bun pentru tirul tau. Un tir curat nu inseamna doar o imagine impunatoare pe strazi, ci totodata mai mult confort pentru tine ca sofer.

Pentru acest articol am pregatit 4 sfaturi care te vor ajuta sa alegi cea mai buna spalatorie de tiruri! Le poti descoperi si tu chiar in randurile urmatoare.

O mare varietate de camioane circula zilnic pe strazile de romania. De la cele petroliere la camioanele cu macara, toate trebuie spalate pentru ca durata lor de viata sa creasca.

La SC SPER COPERATIVA echipamentul folosit include accesorii optionale cu ajutorul carora poate fi realizata o spalare perfecta. Acestea au un design compact si robust care permite adaptarea in functie de caracterisiticile fiecarui vehicul. De asemenea, solutiile folosite sunt de gama premium, drept urmare rezultatul este mereu unul incantator.

Este important sa speli tirul in mod regulat!

Companiile de transport, operatorii dar si soferii isi doresc un camion curat. Iar beneficiile unei spalari regulate a camioanelor sunt numeroase. Practic, coroziunea va fi pastrata departe, longevitatea camioanelor creste, iar beneficii mai sunt o multime. O spalare regulata a camionului permite soferului sa poata efectua fara probleme insepctia oglinzilor, a anvelopelor precum si a luminilor.

Mai mult decat atat, spalarea in mod regulat a tirului nu este benefica doar pentru vehicul ci si pentru siguranta soferului si a incarcaturii. Un camion curatat in mod corespunzator mareste gradul de siguranta al soferulului si, proportional cu aceasta, va creste si ratingul companiei.

Alege o spalatorie tiruri serioasa – cu reputatie buna

Atunci cand vrei sa iti speli tiruri, vei vedea ca ai multe optiuni la dispozitie. Unele spalatorii pentru camioane au o reputatie mai buna decat altele, iar preturile pot fi la randul lor diferite de la o spalatorie la alta.

Este important sa alegi o spalatorie care sa puna accent pe calitate si profesionalism. Iar in acest sens, o spalatorie pentru tiruri din Bucuresti tot mai des recomandata de catre soferii profesionisti este SC SPER CORPORATIA DE LOGISTICA SRL.

Decizia finala ar trebui luata in urma unei cercetari in detaliu a pietii, cerand totodata recomandari colegilor de breasla.

Spala tirul doar intr-o spalatorie in care echipamentul este de ultima ora!

Echipamentele de spalat ar trebui sa fie in stare cat mai buna pentru ca rezultatul sa fie unul satisfacator. O spalatorie de incredere isi va mentine echipamentul in cele mai bune conditii si la fel va trata si tirul tau. Ai avea incredere intr-o spalatorie a carei echipament este in ultimul hal, pentru a se ocupa de camionul tau?

Dupa spalare tirul trebuie parcat pentru a se usca inainte de a porni la drum

Una dintre cele mai frecvente greseli pe care soferii le fac este uscarea necorespunzatoare. Daca nu lasi tirul sa se usuce dupa spalare, exista riscul de a aparea imperfectiuni ale vopselei.

Inainte de a porni la drum, ar trebui suflate oglinzile, farurile, golurile panourilor si alte locuri de unde s-ar putea scurge apa.

Spalarea regulata a tirului reprezinta cheia pentru a-l mentine bine intretinut si in conditii cat mai bune. Iar alegerea celei mai bune spalatorii pentru tiruri va face lucrurile mai usoare, in timp ce camionul va arata mai bine.

Leave a Reply