Ce beneficii are mierea de manuka 16 + RAW 100% naturala?
Manuka miere este un tip de miere nativ din Noua Zeelanda, si este produsa de albinele care polenizeaza flora Leptospermum scoparium, care este cunoscuta in mod obisnuit sub denumirea de bushul manuka.
Proprietatile antibacteriene ale mierei Manuka o diferentiaza de mierea traditionala, motiv pentru care foarte multe persoane isi indreapta atentia spre magazinul Vegis, de unde isi comanda Miere De Manuka 16+ RAW 100% Naturala Plic 5g WEDDERSPOON.
Metilglioxal este ingredientul activ al acestui tip de miere, si probabil ca este ingredientul responsabil pentru aceste efecte antibacteriene. In plus, mierea de manuka au beneficii antivirale, antiinflamatorii si antioxidante. De fapt, aceasta a fost folosita in mod traditional pentru vindecarea ranilor, calmarea gatului, prevenirea dezintegrarii dintilor si imbunatatirea problemelor digestive.
In prezent, mierea de Manuka monofloral KFactor16 poate fi aplicata sub forma de pansament pentru persoanele care se confrunta cu diferite iritatii, arsuri minore si alte rani la nivelul pielii, insa exista si persoane care opteaza pentru miere de Manuka monofloral KFactor 16, pe care o folosesc in masti cosmetice impotriva rosetii si impotriva acneei.
Cercetarile arata ca mierea de manuka inhiba cresterea bacteriilor daunatoare orala care pot provoca gingivita si cariile dentare. Spre deosebire de zaharul rafinat, nu s-a demonstrat ca provoaca carii dentare. Mai pe scurt, acest lucru inseamna ca mierea de manuka protejeaza sanatatea orala.
Mierea de manuka poate ajuta la tratarea durerilor de gat. Cercetarile arata ca ataca bacteriile care cauzeaza durere, in special la pacientii supusi chimioterapiei sau radiatiilor.
Un studiu recent efectuat la pacientii supusi tratamentului chimioterapeutic pentru cancerul capului si gatului a observat efectele consumului de miere manuka asupra Streptococcus mutans, un tip de bacterii responsabile de dureri in gat. Interesant, cercetatorii au descoperit o scadere semnificativa a Streptococcus mutans dupa ce au consumat miere manuka.
Se spune despre acest tip de miere de Manuka monofloral KFactor16 ca ar fi utila si in lupta impotriva ulcerului gastric. Cercetarile sugereaza ca mierea manuka poate ajuta la tratarea ulcerului gastric provocat de H. pylori.
Ulcerul gastric poate fi cauzat si de consumul excesiv de alcool. Conform mai multor studii, starea de sanatate a pacientilor care sufereau de ulcer, s-a imbunatatit foarte mult, imediat dupa ce acestia au inceput sa consume acest tip de miere speciala.
Imbunatatirea simptomelor digestive reprezinta o alta dovada a faptului ca mierea de manuka este cu adevarat magica. Miere de manuka poate scadea inflamatia la indivizii cu IBS. Ea poate fi, de asemenea, eficienta la atacarea C. dif.
Se mai spune de-asemenea despre mierea de Manuka monofloral KFactor16 ca ar putea trata simptomele fibrozei chistice. In urma mai multor studii, s-a ajuns la concluzia ca mierea de manuka s-a dovedit utila in a ataca bacteriile daunatoare care cauzeaza infectii ale cailor respiratorii superioare la persoanele cu fibroza chistica.
Mod de administrare
Dozajul este stabilit in functie de scopul administrarii sau afectiune, astfel ca 1-2 lingurite pe zi sunt necesare pentru intarirea sistemului imunitar, in timp ce 2-3 lingurite pe zi, pentru o periada de 2-3 luni sunt necesare pentru tratamentele antibacteriene.
Precizam faptul ca indiferent de scop si de dozaj, este indicat sa consumati mierea de manuka cu aproximativ 30 de minute inainte de masa.