Cazare regim hotelier in Bucuresti, pentru toate buzunarele

De cate ori nu te-ai razgandit in privinta unei vacante sau a unui concert, din cauza lipsei unui spatiu adecvat de cazare in Bucuresti sau, mai ales, a costurilor legate de acesta? Caci, este adevarat, Bucurestiul nu este chiar cea mai ieftina destinatie atunci cand luam in calcul pretul unei nopti de cazare la hotel.

Amplasate in centrul orasului sau chiar mai la periferie, hotelurile bucurestene au preturi destul de piperate, astfel incat, cel putin daca nu ti-ai facut o rezervare cu luni bune inainte, trebuie sa ai pregatita o suma consistenta de bani pentru a-ti asigura un loc intr-o camera single.

De putin timp insa, ai o alternativa la preturile piperate ale hotelurilor. Este vorba despre cazare in regim hotelier, un concept relativ nou pe piata romaneasca, dar care incepe sa prinda din ce in ce mai mult teren.

Cum functioneaza serviciile de cazare in regim hotelier

Nu este vorba de hoteluri aici, ci despre apartamente proprietate personala puse la dispozitia doritorilor, la preturi cu mult inferioare sistemului hotelier local.

Unii ar putea spune ca este vorba despre un fel de Uber al unitatilor de cazare, desi lucrurile stau putin diferit. Si in cazul de fata vorbim despre programari, despre conditii decente de cazare, dar la preturi cu mult diferite, principalul motiv care face diferenta fiind lipsa taxelor pe care esti obligat sa le platesti la hotelurile obisnuite.

In rest, insa, regulile sunt aproximativ aceleasi. Astazi, ai la dispozitie platforme speciale precum cazareregimhotelier.ro prin care poti face programarile la cazare regim hotelier, cu filtre prin care poti sa iti usurezi cautarea camerei favorite.

Astfel, poti sa iti alegi cazarea in functie de zona din Bucuresti sau din alt oras al tarii, de numarul de camere sau de numarul de persoane care vor fi cazate.

De asemenea, poti beneficia inclusiv de loc de parcare, daca proprietarul dispune de asa ceva.

Diferenta in acest caz va fi ca la cazare regim hotelier ai putea gasi conditii chiar mai bune decat la hotel, in sensul ca vei avea la dispozitie bucatarii utilate complet, cu frigider si cuptor cu microunde, astfel incat sa nu fii nevoit sa cheltui banii pe restaurante scumpe, in cazul in care doresti sa iti prepari singur o cafea, un sandwich sau ceva mai consistent de mancare.

De asemenea, ai pachete complete de internet si cablu, fara restrictii in ceea ce priveste traficul sau costuri ascunse. In rest, va trebui sa respecti regulile locului si ale comunitatii, cata vreme te afli intr-un bloc de locuinte, la fel ca la tine in oras.

Leave a Reply