Trucuri pentru a deveni operator la BeYou Studio

Nu mai este niciun secret faptul ca industria de videochat a atins cote inalte in Romania, poate mai mult decat in alte parti. Caci, date fiind veniturile relativ mici pe care un angajat le obtine in tara noastra, asigurarea unui salariu de cateva mii de euro lunar poate fi tentant pentru oricine.

Aceasta in conditiile in care salarii de acest calibru pot atinge deocamdata doar managerii de companii, nicidecum muncitorii de rand, ca mine si ca tine.

Sa vedem insa care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a te angaja la BeYou Studio, unul dintre cele mai cunoscute studiouri de videochat din Capitala si de la noi din tara. Aparent, conditiile de agajare pot parea uneori destul de greu de indeplinit. Insa, daca le citesti mai atenta, s-ar putea sa descoperi oportunitati la care nu te-ai fi asteptat.

Optimismul, prima conditie

Principala calitate pe care trebuie sa o aiba o operatoare videochat de la BeYou Studio nu este legata nici de modul in care arati, nici de experienta, asa cum poate ti s-a cerut prin alte parti. Dimpotriva, o atitudine pozitiva poate echilibra balanta in cazul in care, sa spunem, nu ai un corp sau un chip ca de pe revistele de moda.

Astfel, modul de gandire iti poate schimba radicat atitudinea si, in final, chiar modul in care arati. Dincolo de aceasta, odata ce te angajezi la BeYou Studio vei avea anumite facilitati in ceea ce priveste programele de intretinere corporala, reduceri la abonamentele la sala sau la saloanele de infrumusetare. La acestea se pot adauga programe de destindere si de distractie, astfel incat atitudinea ta sa fie mereu pe pozitiv, cum se spune.

Dincolo de aceasta, trebuie sa fii o fire comunicativa, mereu in cautare de nou si cu initiativa. Aceasta in conditiile in care meseria de operator videochat implica discutii cu persoane din alte tari, in care vei conversa in limba lor materna sau intr-o limba de circulatie internationala.

Program flexibil si venituri tentante

Am ajuns la programul de lucru si la venituri, care, cel putin in cazul BeYou Studio sunt mai mult decat avantajoase. Practic, la videochat poti lucra si part time, programul de lucru urmand a fi stabilit de comun acord.

Trebuie sa ai insa in vedere ca va trebui sa intri in legatura cu potentiali clienti de pe alte continente, unde fusul orar este diferit de al nostru. De asemenea, veniturile sunt flexible, in functie de timpul alocat acestei noi meserii.

Este important de stiut insa ca se apreciaza disponibilitatea la program prelungit sau prezenta ta la job in zilele de sarbatoare, perioade in care orele vor fi platite la dublu.

Leave a Reply