Deschide-ti propria afacere de copieri si tiparituri

Centrele de copiere au fost dintotdeauna solicitate la maximum, mai ales daca acestea aveau si un vad bun, in apropierea universitatilor. Copierea unui curs sau a unei planse, dar si editarea si mai apoi listarea unei lucrari de licenta sunt operatiuni atat de banale, incat aproape ca pot fi efectuate si acasa, de catre cei care dispun de aparatura. Achizitia unei imprimante nu este intotdeauna vazuta ca o necesitate pentru cei mai multi dintre noi, din diverse motive.

Dincolo de pret, care difera in functie de tipul si capacitatea imprimantei, avem o multime alte cheltuieli de luat in calcul, incepand de la costul consumabilelor, pana la consumul energetic si poluarea. Acesta este motivul pentru care cei mai multi apelam la centrele de copiere, chiar daca pentru aceasta va trebui sa alocam timp si bani.

Si tu poti avea propria afacere

Ceea ce nu stiai insa este ca si tu iti poti deschide astazi propria afacere in domeniul copierii si tipariturilor, fara ca pentru aceasta sa fie nevoie sa achizitionezi vreun astfel de dispozitiv. Poti apela, spre exemplul, la companiile de inchiriere imprimante, care iti vor livra dispozitivele dorite de tine, la cel mai avantajos pret.

Aceasta in conditiile in care o imprimanta profesionala, cu multiple operatiuni, precum copiere, scanare, imprimare sau listare la mari dimensiuni, poate ajunge si la mii de euro, in cazul in care il achizitionezi de nou, din magazin. Apeland insa la un centru de inchirieri imprimante poti economisi aceste mii de euro, preocupandu-te sa investesti mai mult in promovarea si extinderea afacerii tale.

Caci, in loc sa cheltui mii sau zeci de mii de euro pe niste imprimante care te pot lasa balta cand ti-e lumea mai draga, prin centrele de inchirieri imprimante ai la dispozitie pachete complete de servici, care sa te asigure ca afacerea ta va merge ca pe roate

Mentenanta asigurata

Primul lucru de care te vei bucura la un centru de inchirieri imprimante este faptul ca de aici nu va pleca nimeni cu imprimanta in spate si se va apusa sa o foloseasca dupa cum il taie capul. Vei primi mentenanta pe tot parcursul derularii afacerii tale cu echipamentele inchiriate, in orice moment al zilei.

Acesta este un avantaj major, cata vreme servisarea in domeniul imprimantelor si a echipamentelor IT, in general, este foarte scumpa. Dincolo de aceasta, vei avea parte de instalarea la locul de utilizare si probarea ei de catre personalul propriu, astfel incat sa te asiguri ca imprimanta va functiona la parametri maximi.

Leave a Reply