Ce isi doresc sa afle oamenii despre Bitcoin inainte sa tranzactioneze?

Cei care sunt noi in lumea criptomonedelor, si care isi doresc sa tranzactioneze Bitcoin pe www.bitmahavi.com, cu siguranta au cateva nelamuriri, si isi doresc sa afle cat mai multe detalii despre aceste tranzactii. In urmatoarele randuri vom discuta despre tranzactionarea acestor monede virtuale, pentru ca toata lumea sa aiba idee despre ce este vorba.

De ce trebuie sa astept confirmarea?

Primirea notificarii unei plati este aproape instantanee cu Bitcoin. Cu toate acestea, exista o intarziere inainte ca reteaua sa inceapa sa confirme tranzactia dvs. prin includerea ei intr-un bloc. O confirmare inseamna ca exista un consens in retea ca bitcoins-urile pe care le-ati primit nu au fost trimise catre nimeni si sunt considerate proprietatea dvs.

Dupa ce tranzactia dvs. a fost inclusa intr-un singur bloc, ea va continua sa fie ingropata sub fiecare bloc dupa aceasta, ceea ce va consolida exponential acest consens si va reduce riscul unei tranzactii inversate. Fiecare confirmare dureaza intre cateva secunde si 90 de minute, 10 minute fiind media.

Daca tranzactia plateste o taxa prea mica sau este altfel atipica, primirea confirmarii poate dura mult mai mult.6 confirmari sunt adesea considerate a fi la fel de sigure ca asteptarea a 6 luni la o tranzactie cu card de credit.

Cat va fi taxa de tranzactie?

Tranzactiile pot fi procesate fara taxe, dar incercarea de a trimite tranzactii gratuite poate necesita zile sau saptamani de asteptare. Desi taxele pot creste in timp, in prezent, taxele normale costa doar o suma minuscula.

In mod implicit, toate portofelele Bitcoin enumerate pe Bitcoin.org adauga ceea ce cred ca este o taxa adecvata tranzactiilor dvs.; majoritatea portofelelor va vor oferi, de asemenea, sansa de a revizui taxa inainte de a trimite tranzactia.

Taxele de tranzactie sunt utilizate ca protectie impotriva utilizatorilor care trimit tranzactii pentru a supraincarca reteaua si ca o modalitate de a plati minerilor pentru munca lor ajutand la securizarea retelei. Modul precis de lucru al taxelor este inca in curs de dezvoltare si se va schimba in timp.

Deoarece taxa nu este legata de cantitatea de bitcoins care este trimisa, aceasta poate parea extrem de mica sau in mod nedrept. In schimb, taxa este relativa la numarul de octeti din tranzactie, astfel incat utilizarea multisig sau cheltuirea mai multor sume primite anterior poate costa mai mult decat tranzactii mai simple. Daca activitatea dvs. respecta modelul tranzactiilor conventionale, nu va trebui sa platiti taxe neobisnuit de mari.

Ce se intampla daca primesc un bitcoin cand computerul este oprit?

Acest lucru merge bine. Bitcoins-urile vor aparea data viitoare cand incepeti aplicatia de portofel. Bitcoins-urile nu sunt de fapt receptionate de software-ul de pe computer, ci sunt anexate la un registru public care este partajat intre toate dispozitivele din retea.

Daca vi se trimit bitcoins atunci cand programul dvs. de client portofel nu functioneaza si il lansati mai tarziu, acesta va descarca blocuri si va fi la curent cu orice tranzactii despre care nu stiati deja, iar bitcoins-urile vor aparea ca si cum ar fi fost primite in real timp. Portofelul dvs. este necesar doar atunci cand doriti sa cheltuiti bitcoins.

Ce inseamna „sincronizarea” si de ce dureaza atat de mult?

Timpul lung de sincronizare este necesar numai cu clienti cu noduri complete, precum Bitcoin Core. Tehnic vorbind, sincronizarea este procesul de descarcare si verificare a tuturor tranzactiilor Bitcoin anterioare din retea. Pentru ca unii clienti Bitcoin sa calculeze soldul cheltuibil al portofelului dvs. Bitcoin si sa efectueze noi tranzactii, trebuie sa fie constienti de toate tranzactiile anterioare.

Acest pas poate fi intensiv in resurse si necesita latime de banda si stocare suficienta pentru a se potrivi cu dimensiunea completa a lantului de blocuri. Pentru ca Bitcoin sa ramana in siguranta, suficienta lume ar trebui sa utilizeze clienti cu noduri complete, deoarece indeplinesc sarcina de validare si transmitere a tranzactiilor.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai mari curiozitati pe care le au oamenii despre Bitcoin, in mod special cei care se gandesc sa isi cumpere prima moneda, sau mai multe monede.

Este foarte important ca oamenii sa fie la curent cu toate informatiile despre aceasta criptomoneda, inainte de a o cumpara, si inainte de a incepe sa tranzactioneze pe platforma platforma bitmahavi.com

Leave a Reply