Ce trebuie sa stii in alegerea de haine second hand

Magazinele de haine second hand iti ofera o multime de oportunitati. Desi sunt repudiate de unii, acestea iti dau sansa de a purta produse de calitate la preturi mai mici, mai ales daca ai sansa sa dai peste niste articole care au fost foarte putin purtate si bine intretinute. Practic, unii spun ca o haina de calitate e ca o masina buna.

Daca ai purtat-o o data sau de cateva ori, este pacat sa o arunci pur si simplu la gunoi sau sa o faci cadou, din simplul motiv ca nu-ti mai place sau nu iti mai vine.

Un astfel de produs poate fi valorificat si refolosit, avand beneficii majore, pe mai multe planuri. Cum deosebesti insa un magazin bun de haine second hand de unul care le tranteste pur si simplu pe raft si te lasa pe tine sa alegi? Iata, in continuare, cateva trucuri pe care e bine sa le stii despre magazinele second hand.

Cauta magazine cu o gama larga de haine second

In primul rand, trebuie sa te orientezi spre magazinele care chiar au ce oferi si care nu pun la raft doar doua-trei categorii de articole. Pe piata vei gasi suficiente magazine care au un raft cu pantaloni si unul cu geci de iarna, uitand ca in astfel de magazine oamenii cauta si produse atemporale.

Chiar daca esti in plin sezon de iarna, spre exemplu, oamenii vor vana cu siguranta un tricou de buna calitate sau o pereche de pantaloni scurti de tip cargo. Din acest punct de vedere cu cat un magazin are o gama larga de haine second, cu atat sansele tale de a gasi produsul potrivit pentru tine cresc.

Haine sortate pe genuri si categorii de articole

Totodata, vremea magazinelor in care gaseai hainele direct in baxuri, din care sa iti alegi tu ceea ce ai nevoie, a cam trecut. Aceasta era o modalitate simpla pentru comerciant de a-si vinde marfa, insa, in realitate, magazinele de acest gen arata ca o lada imensa de rufe, in care nu stii niciodata ce cauti si ce anume vei gasi.

Avantajul pe care il ai in magazinele second bine organizate este ca poti ajunge cu usurinta la produsele care te intereseaza, fara sa mai rascolesti prin cutiile imense de carton printre hainele sifonate. Astfel, ai posibilitatea sa probezi niste haine cel putin intinse pe un umeras si sortate pe categorii.

Nu vei gasi, spre exemplu, tricourile subtiri amestecate cu gecile de iarna si nici pantalonii de tip blugi la un loc cu rochiile de vascoza pentru doamne.

De asemenea, ai posibilitatea sa iti cumperi produse gata sortate pentru tine, unele dintre ele chiar calcate si asezate pe umeras, pe marimi si pe modele, asemenea magazinelor de tip outlet.

Leave a Reply