Avantajele termostatelor Wi-Fi

In ultimii ani lumea din jurul nostru s-a schimbat foarte mult, devenind una conectata la smartphone si la internet, de aceea nu ne mai mira faptul ca termostatele de ultima generatie dispun de functia de conectivitate prin Wi-Fi.

Un termostat Wi-Fi ne poate ajuta sa controlam temperatura casei sau a biroului din orice parte a lumii, facandu-ne viata foarte usoara si confortabila. Este adevarat ca vom cheltui un pic in plus pentru a dispune de aceasta tehnologie, dar, pana la urma, investitia va merita datorita avantajelor cu care vine.

Controlul de oriunde din lume

Termostatele Wi-Fi poti fi controlate de oriunde din lume, permitand reglarea temperaturii in orice moment. Astfel, daca suntem plecati de acasa, urmeaza sa revenim in cateva ore si ne dorim sa beneficiem de confort si o temperatura placuta la intoarcere, putem face acest lucru folofind internetul.

Compatibilitate inteligenta

Pentru a controla termostatul prin intrenet sau prin Wi-Fi, putem folosi laptop-ul, tableta sau telefonul mobil. Avem nevoie doar de aplicatiile specifice si de o conexiune buna la internet.

Facil de utilizat

Deja suntem familiarizati cu aplicatiile de pe telefonul mobil, asa ca cele create pentru a controla termostatele nu vor ridica probleme, fiind inteligente, elegante si usor de utilizat.

Cresterea eficientei

Termostatele Wi-Fi sunt prevazute cu sisteme de alertare referitoare la intretinerea dispozitivelor conectate. Astfel, putem afla din timp cand trebuie schimbat filtrul de aer sau alte componente, ceea ce va creste considerabil durabilitatea, eficienta si productivitatea sistemelor de aclimatizare.

Gestionarea usoara a mai multor dispozitive

Putem gestiona eficient mai multe termostate Wi-Fi aflate in diverse locatii din lume (birouri, case, fabrici, etc.). Astfel economisim timp si putem fi relaxati oriunde ne-am afla – controlul ne apartine in orice moment.

Precizie sporita

Termostatele Wi-Fi au avantajul unei precizii sporite, variatiile si marjele de eroare fiind foarte mici in comparatie cu termostatele conventionale.

Economie si facturi la energie mai mici

Nu este nici un dubiu asupra faptului ca termostatele Wi-Fi ofera un control mai bun, iar acest lucru va ajuta la economie si la scaderea facturilor inregistrate cu consumul de energie. Exista termostate atat de evoluate incat pot asigura scaderea cu pana la 20% a cheltuielilor, gradul lor de eficienta fiind extrem de mare.

Aspect si desing extraordinar

Termostatele Wi-Fi, printre care si termostatele Salus Romania, vin cu un aspect foarte placut si un design unic si inspirat. Ele aduc un plus de modern si eleganta interiorului casei, fiind foarte atractive si estetice.

Alerte prin SMS sau e-mail

Un alt avantaj al termostatelor inteligente este faptul ca pot trimite alerte prin telefonul mobil sau prin e-mail cu privire la variatia de temperatura din casa sau la defectiunile care apar in sistem. Stiind daca in casa este prea frig sau prea cald sau daca s-a stricat ceva, putem gestiona mult mai usor situatia, actionand in timp util, chiar si de la distanta.

Controlul de la distanta in cazul oaspetilor neasteptati

Iata o alta situatie in termostatul Wi-Fi poate fi extrem de util – momentul in care apar oaspeti neasteptati si nu suntem acasa. Atunci putem actiona de la distanta pentru a regla temperatura, astfel incat ei sa se simta confortabil pana ajungem acasa.

Leave a Reply