Scaunele cu masaj de la Masatto, cand vrei sa nu mai depinzi de programarea la salon

Nevoia de a beneficia de un masaj relaxant, care sa te elibereze de tensiunea resimtita mai ales in muschi nu ar trebui ignorata. Este cea care iti indica nevoia de o pauza de fapt, de care corpul tau are nevoie pentru a putea functiona in parametrii optimi, deci pentru ca starea ta de sanatate sa fie una buna.

Tot ce presupune un masaj la salon poate deveni o povara – mersul acolo, programarea care se realizeaza in functie de posibilitatile celui ales, preturile, personalul si atitudinea lor, etc. Ar mai fi si o alta problema si anume cat de costisitoare pot fi pe termen lung sesiunile de masaj in cadrul saloanelor specializate.

Cand te decizi ca nu mai vrei sa depinzi de saloane, de programul lor pentru a te relaxa asa cum meriti, atunci incepi sa te orientezi dupa alternative. Din randul acestora, scaunele de masaj sunt cele ce vor beneficia de atentia ta deplina pentru ca avantajele ce ti le ofera intrec cu mult asteptarile standard pe care le poti avea. Linia pe care o propune Masatto, productie proprie, te va incanta prin functiile variate, ultraperformante ce le inglobeaza.

Experiente unice de masaj cu scaunele de la Masatto

Net superioare modelelor cu care publicul a fost obisnuit, scaunele de masaj ce alcatuiesc linia produsa de Masatto sunt dedicate familiilor mai ales. Au in dotare tehnologii care fac posibile sesiuni de masaj complete, pe toata suprafata corpului.

Acestea vizeaza tot spatele, zona sezutului, a taliei, umerii, gatul, zona cervicala. Modele cu sina tip S sunt cele renumite pentru eficienta cu care se muleaza pe curbura coloanei vertebrale.

Vei indragi ideea de a face o astfel de investitie atat pentru beneficiile pe care le vei resimti la nivelul intregului organism, cat si pentru excelenta cu care va completa design-ul locuintei tale. Modul in care se prezinta este unul sofisticat si elegant.

Modelul Zeta spre exemplu este ideal pentru utilizarea zilnica, prezentand in acelasi timp si fiabilitate de lunga durata. Cele 6 role confectionate din silicon pe care le inglobeaza tehnologia din dotare realizeaza masaje eficiente ale talpilor inclusiv. Si alte programe complexe de masaj vor incanta utilizatorii.  Este mai degraba un model pentru locuinte, cu utilizare zilnica.

Astfel de modele ce nu ocupa un spatiu deosebit de mare sunt preferate de cei care dispun de o locuinta compacta, insa asta nu va influenta in nici un fel beneficiile oferite.

De mentionat este si functia Zero Gravity, atat de populara in randul acestor dispozitive inteligente. Este cea care asigura utilizatorilor beneficii imediate. Dintre acestea amintim starea completa de relaxare oferita, intrucat corpul va sta intr-o pozitie foarte naturala in timpul sesiunii. Atat inima, cat si coloana sunt scutite de presiunea care altfel s-ar resimti la nivelul lor.

Mai mult decat atat, te vei bucura de masaje deosebit de benefice si cu impact asupra sanatatii, creierul se va bucura de o oxigenare optima, somnul va fi imbunatatit, iar oboseala eliminata eficient.

In functie de buget si de preferintele personale, alege unul dintre scaunele de masaj de la Masatto si imbunatateste-ti calitatea vietii.

Leave a Reply