Cum castigi constant la pariuri sportive – lucruri pe care nu le afli de la tipsteri

Acest cerc al pariorilor este unul dus la mai multe extreme – mai exact, fiecare parior are strategia sa pe care o aplica atunci cand pariaza. Rare sunt datile in care vei descoperi la mai multe persoane aceeasi stragerie. Un prim pas pe care trebuie sa il faci este sa iti construiesti propria strategie dupa care pariezi.

Inainte de a incepe sa te gandesti la o strategie trebuie sa stii ca la pariuri sportive nu exista niciodata siguranta. Totul tine de intuitie si noroc, deci daca detii aceste doua calitati, castigurile tale nu pot fi decat extrem de dese. Totodata, nu uita ca iti poti antrena intuitia daca pariezi constant.

Informarea = succesul garantat

In acest cerc al pariorilor exista si persoane care pariaza doar de dragul de a face acest lucru, fara a se informa inainte de a plasa biletul. Daca pentru tine conteaza partea financiara, sumele de bani pe care le castigi de pe urma biletelor, atunci trebuie sa te documentezi inainte de a compune fiecare pariu.

Mai exact, ai nevoie de o platforma online de unde sa iti procuri informatiile de care ai nevoie. Cota2.ro este o recomandare in acest sens. Aici gasesti tot ce te intereseaza – rezultatele ultimelor meciuri care au avut lor, dar si informatii despre viitoarele meciuri.

Sa nu uitam nici de ponturile zilei la pariuri date de tipsteri veterani, bine informati. Ai in vedere si propunerile lor pentru ca biletele tale sa fie cat mai aproape de sigur de fiecare data.

De unde incepi sa iti creezi strategia?

Exista cateva informatii pe care nu le gasesti pe Cota2.ro. Aici ma refer la cele ce tin direct de echipe – starea acestora, mai exact.

Poti incepe cu indentificarea jucatorilor cheie. Stii prea bine ca fiecare echipa are cativa jucatori cheie, cei care sustin performanta echipei. Daca in ziua cea mare lipseste un astfel de jucator de la una dintre echipe, ea se poate afla intr-un mare dezavantaj.

Apoi ai in vedere prognoza meteo din ziua cea mare. O ploaie torentiala sau o atmosfera prea infierbantata le pot crea suficiente probleme ambelor echipe. Aceste lucruri sunt de luat in vedere doar atunci cand meciul se desfasoara pe un stadion neacoperit.

Nu uita nici de gradul de odihna al echipelor. Daca una dintre ele vine din deplasare sau de dupa un meci greu, este foarte posibil ca jucatorii sa nu se fi odihnit suficient si sa atraga infrangerea din aceasta cauza. Chiar daca poate tii cu echipa respectiva, alege sa pariezi pe gradul de pregatire din ziua cea mare, nu pe istoricul ei.

Recomandare extra: nu pune niciodata prea multe meciuri pe un bilet. De ce? Pentru ca la pariuri sportive nu exista niciodata siguranta, dupa cum am mai spus, asa ca sansele ca biletul tau sa fie necastigator cresc odata cu numarul meciurilor de pe el. Nu uita nici de pronosticuri biletul zilei sigur atunci cand ai nevoie de o sursa de inspiratie.

Ai in vedere toate cele enuntate anterior, iar pariurile tale nu vor fi decat foarte aproape de castig.

Leave a Reply