Cum sa aduci caldura in casa ta in stil modern?

In ultimul timp ne orientam spre amenajarea locuintei in stil modern. Acest lucru inseamna ca alegem piese de mobilier in stil minimalist, peretii sunt decorati in nuante uni sau extravagante. Caracteristica esentiala a modernitatii consta in ideea de spatiu, livingurile si bucatariile sunt open space spre exemplu.

In ceea ce priveste sistemele de incalzire se mizeaza la ora actuala pe eficienta si randament, dar si pe ideea moderna de a nu fi redus spatiul din locuinta prin clasicele calorifere spre exemplu.

Pentru ca design-ul este important, dar si pentru ca se doreste ca sistemele de incalzire sa fie eco friendly, cei de la ElectricSun propun noi modalitati de a aduce caldura in casa ta. Doua exemple de sisteme de incalzire moderne si elegante sunt reprezentate de panourile radiante si semineele electrice.

Cum functioneaza panourile radiante ElectricSun?

Panourile radiante in primul rand nu sufla caldura precum sistemele conventionale de incalzire. Acestea functioneaza pe principiul incalzirii corpurilor solide prin emanarea radiatiilor infrarosii de unda lunga – IR 8-15 micrometri. Pentru o privire mai buna de ansamblu este acelasi mod prin care soarele incalzeste pamantul.

Panourile radiante se monteaza pe tavan cat mai central si au un design modern ce se aseamana cu un tablou. Pe langa avantajele estetice, aceste sisteme de incalzire sunt apreciate pentru proprietatile unice referitoare la imbunatatirea sanatatii.

Incalzirea prin raze infrarosii amelioreaza durerile musculare, iar faptul ca aerul este incalzit si nu suflat asigura o protectie suplimentara cailor respiratorii. In plus, datorita principiului revolutionar de functionare, aerul nu este uscat.

Aceste panouri electrice de incalzire ElectricSun se preteaza oricarei locuinte. Functioneaza prin conectarea la sistemul electric standard de 230 V. Mai mult decat atat, temperatura ambientala se regleaza automat prin termostat.

Randamentul termic este asigurat si de factori externi precum izolarea termica. In acest sens, specialistii de la ElectricSun ofera sugestii si detalii tehnice celor interesati. Mai multe detalii despre specificatiile pe care sa le iei in considerare cand alegi un panou radiant le gasesti pe ecojoy.ro.

De ce sa alegi semineele electrice de la ElectricSun?

O alta modalitate moderna prin care sa aduci caldura in casa ta sunt semineele electrice. Chiar daca semineele sunt utilizate din cele mai vechi timpuri, noile modele de la ElectricSun sunt tehnologizate in mod modern, pastrand totusi o estetica de poveste.

Un semineu electric clasic de la ElectricSun este o imbinare perfecta intre accentele de design demult apuse si specificatiile moderne ale momentului. Functia de sunet este menita sa te duca cu gandul la trosnetul bustenilor si poate fi pornita sau oprita independent de incalzire.

Sistemul de incalzire functioneaza pe aceeasi idee ca si aerotermele. Prin urmare este o modalitate de incalzire ce vine in completarea incalzirii generale a locuintei. O alta specificatie inedita este 3D LED. Aceasta este o replica inedita a jocului de flacari, iar intensitatea se poate regla in patru moduri diferite.

Aceste sisteme de incalzire prezinta un consum eficient de energie, dar trebuie sa ai in vedere si alti factori externi pentru a obtine un randament optim. Specialistii de la ElectricSun ofera informatii suplimentare despre fiecare produs din catalogul de pe ecojoy.ro.

Leave a Reply