Tips and tricks pentru o casa moderna

Amenajarea locuintei in stil modern implica adesea costuri substantiale si de aceea multe persoane raman conservatoare si isi pastreaza aceleasi decoratiuni si piese de mobilier in locuinta. Exista totusi perioade cand parca nu ne regasim in spatiul in care locuim. Mai pe scurt dorim sa facem anumite schimbari, dar odata cu acestea intervine si gandul la bugetul limitat.

Adevarul este ca doar prin cateva elemente se poate schimba radical aspectul casei, transformand intregul design intr-un stil modern, fara sa fie nevoie de cheltuieli care intrec economiile personale. Daca un covor a mai fost schimbat si deja te-ai plictisit de aceasta activitate este timpul sa iti alegi o alta canapea sau sa  optezi pentru o masuta de cafea.

Pentru ca livingul este centrul locuintei si locul unde iti petreci probabil cel mai mult timpul este indicat sa incepi schimbarile din acest loc. Inlocuirea pieselor de mobilier precum canapeaua sau a masutei de cafea este un truc ce va conferi un aspect nou intregii case.

Pentru a-ti transforma casa intr-un spatiu modern trebuie sa te orientezi in special spre un magazin de profil cu experienta, recunoscut. In acest sens, DivaHome sta la dispozitia publicului larg cu articole de mobilier calitative, fara sa fii nevoit sa iti depasesti bugetul. In cele ce urmeaza vor fi prezentate doua piese de mobilier care dau o viata noua livingului.

Un nou fotoliu – confort si estetica moderna

Fotoliile sunt apreciate pentru ca nu costa foarte mult si pot schimba radical livingul. Mai nou se mizeaza pe acele piese de mobilier care sunt diferentiate de restul setului. Astfel, un fotoliu colorat, va fi elementul accent care va atrage toate privirile.

Mix and match este ideea ce defineste stilul modern. In plus, la DivaHome gasesti fotolii confortabile ce vin intr-o gama diversa de culori. Pentru ca orice element de decor iti dezvaluie personalitatea, alege nuanta si tapiteria care se potiveste stilului tau de relaxare. Spre exemplu, alaturi de un fotoliu accent alatura o masuta de cafea si redescopera placerea cititului.

Masutele de cafea

Probabil este printre ultimele articole de mobilier la care te gandesti. Trebuie sa iei in considerare ca o masuta de cafea are atat rol estetic, cat si functional. Este un obiect ce poate deveni centrul livingului daca o pozitionezi corespunzator astfel incat sa o evidentiezi.

O masuta de cafea este ideala pentru ca nu costa foarte mult in comparatie cu alte articole de mobilier si va aduce un plus vizibil confortului tau. Mai mult decat atat, aceasta va fi atractia principala cand iti vin rudele sau prietenii in vizita.

In functie de modelul pe care il alegi, o masuta de cafea va fi locul unde tii revistele preferate sau gustarile pe care le adori in timpul vizionarii unui film. La DivaHome gasesti o gama vasta de modele special concepute pentru a acoperi cerintele publicului larg.

Confortul, relaxarea si calitatea vietii va fi radical schimbata si prin modul in care iti amenajezi livingul. Pentru acest lucru nu trebuie sa iti rezervi un cont de economii.

Cu cateva trucuri de design iti poti transforma casa in una moderna, iar piesele de mobilier pe care le gasesti la acest magazin online de mobila DivaHome stau sub semnul calitatii, iar varietatea modelelor este destinata unor preferinte vaste.

Leave a Reply