Serviciile de curierat astazi – rapiditate cu E-Livrat

Pentru ca traim intr-o lume in care ni se cere sa oferim rapiditate in orice si la randul nostru dorim sa ni se ofere de asemenea rapiditate. Fie ca suntem persoane fizice sau firme/companii, atunci cand apelam la serviciile de curierat ne intereseaza promptitudinea cu care sunt acestea efectuate si mai ales sa ni se ofere integritate, siguranta ca pachetele vor ajunge la destinatie in termenul stabilit si in aceleasi conditii in care au fost preluate.

Cu atat mai mari sunt pretentiile noastre, cu cat destinatia coletelor este acelasi oras sau o localitate din imprejurimi. De aceea, cand cautam un curier rapid Bucuresti avem pretentia ca serviciile care ne sunt oferite sa fie chiar asa, rapide.

Alegerea curierului este o etapa importanta din deciziile pe care trebuie sa le iei cu privire la un business care presupune expedierea de bunuri. Pentru ca exista o asa mare de optiuni astazi privind aceasta nisa, te invit sa descoperi mai jos cateva motive pentru care E-Livrat este numele in colaborare cu care vei dori sa intri.

Avantajele tale in calitate de client E-livrat

Atunci cand optezi pentru astfel de servicii ai anumite asteptari, iar E-Livrat e genul de firma de curierat care se pliaza exact pe acestea.

  • Livrare in aceeasi zi in Bucuresti

Daca ceea ce ai nevoie este o livrare rapida si prompta a coletelor tale, atunci E-livrat e firma de curierat potrivita pentru ca are un program foarte bine stabilit, deci in functie de ora de predare a acestora stii exact cand vor ajunge la destinatie.

  • Incercari de livrare

Pentru serviciul de curierat ce vizeaza plicuri si colete pana in 10 kg, exista o singura incercare de livrare. In cazul in care nu este preluat respectivul pachet, acesta revine la tine in cel mult 5 zile lucratoare.

La fel si in cazul predarii coletului firmei de curierat exista un timp maxim de asteptare, ceea ce convine. Desigur, daca ai firma si faci expedieri zilnice sau frecvent, exista posibilitatea ca acestea sa iti fie preluate de la adresa si mai avantajos pentru tine.

  • Detalii legate de plata

Optand pentru serviciile E-Livrat, stii ca beneficiezi de posibilitatea de a efectua plata lor la destinatie.

Pentru serviciile de livrare in Bucuresti, respectiv si pe raza Ilfovului, ai un program fix de predare a coletelor, in functie de care se vor realiza si expeditiile.

Bineinteles, ca in cazul oricarei firme de curierat si aici vor exista anumite conditii pe care trebuie sa le accepti daca vrei sa beneficiezi de serviciile respective. E omenesc sa intelegi intarzierile generate de conditiile meteorologice nefavorabile, de exemplu. Despre astfel de situatii care ar putea interveni poti citi mai multe pe e-livrat.ro.

Afla si despre alte servicii disponibile la aceeasi firma, din cadrul paginii mentionate. Te poti bucura de livrarea de colete si plicuri si la nivel national, beneficiind de aceleasi avantaje.

Leave a Reply