3 scule de baza pe care trebuie sa le ai mereu in casa

Se intampla de multe ori ca anumite piese de mobilier din casa ta sa se strice. In cazul lor, cele mai frecvente probleme apar la usi – fie nu se mai inchid perfect, fie li s-a slabit surubul – si chiar la rotile pieselor de mobilier. In cazul in care ele dispun de astfel de metode de mobilitate – suburul lor se slabeste, iar daca nu iei masuri imediate s-ar putea sa se desprinda cu totul.

In cazul in care te confrunti cu astfel de probleme, minore as putea spune, nu ai neaparata nevoie de un specialist pentru a le remedia. O poti face chiar tu extrem de simplu. Pentru a face fata acestor provocari, in locuinta ta ar trebui sa se regaseasca cateva scule uzuale si comune tuturor. Mai exact, ai nevoie de…

  • Surubelnita

Surubelnita este baza acestui pachet de scule pe care trebuie sa le ai neaparat in locuinta. Ea te poate ajuta sa strangi anumite subururi slabite de la dulapuri, sa desfaci un aparat electrocasnic, dar si sa aerisesti extrem de repede caloriferul.

Exista doua tipuri de astfel de surubelnite cu care mai mult ca sigur ai intrat la un moment dat in contact – cele in cruce si cele drepte. Pentru a fi pregatit de orice, iti recomand sa iti achizitionezi atat una dreapta, cat si una in cruce – le gasesti la preturi avantajoase pe TopStrong. Poti achizitiona una electrica, de ce nu, pentru o mai mare precizie si rapiditate.

  • Patentul

Patentul este o scula cu multe intrebuintari – o poti folosi pentru a indrepta cuie, dar si pentru a dezizola anumite cabluri. Unul de calitate, precum cele de pe topstrong.ro, te scuteste de o investitie repetitiva.

  • Cheile fixe

Aici intervin doua optiuni – fie achizitionezi chei fixe separat, fie optezi din start pentru o trusa cu de toate. Recomandarea mea pentru tine este sa alegi o trusa, bineinteles. In acest fel, esti sigur ca nu vor exista momente in care ai nevoie de o cheie mai mare sau mai mica pentru a desfileta suruburi, spre exemplu, si nu o detii.

Sa stii ca o astfel de trusa contine de obicei toate tipurile de cheie – duble (inelare sau simple) si tubulare. Bineinteles, acest lucru e valabil in cazul in care iti achizitionezi o trusa profesionala, pentru mesteri adevarati.

Ruleta si cutterul sunt alte scule pe care trebuie sa le detii in locuinta – iti pot fi de mare ajutor in multe situatii. De pe TopStrong.ro le poti achizitiona pe toate la preturi accesibile – poti cere si sfatul echipei in cazul cazul in care ai unele nelamuriri.

Leave a Reply