Silueta si garderoba dupa nastere – sfaturi utile

Dupa nastere, trebuie sa permiti corpului timpul necesar sa isi revina. Este evident ca ceea ce obisnuiai sa porti nu ti se va mai potrivi sau incepi sa nu te mai regasesti in acel stil vestimentar. E timpul pentru o alta perioada din viata ta.

In functie de cazul tau, daca ai nascut prin cezariana sau natural, vei putea purta anumite corsete sau centuri postnatale. Vei gasi astfel de produse la https://www.clessidra.ro/. Ideea acestora este de a te ajuta sa iti aplatizezi abdomenul; este zona in care grasimea depusa poate fi indepartata foarte greu, chiar si cu sport si dieta.

Centurile postnatale iti creeaza o presiune pe aceasta zona. Atentie, trebuie sa fie ceva suportabil, iar in cazul in care ai avut parte de operatie de cezariana, consulta medicul in prealabil pana cand sa porti astfel de centuri.

Vei face o diferenta intre astfel de centuri – cele cu benzi laterale, ajustabile, pe care le poti strange cat de mult suporti, sunt clar indicate numai dupa ce operatia de cezariana este perfect vindecata.

Vei opta in schimb pentru cele cu inchidere fixa, cu mos si baba, cu o compresie medie. Un astfel de model de centura nu se va observa pe sub haine, este subtire si in plus, iti va oferi de asemenea si suport lombar.

9 luni in care ti-ai modificat corpul inseamna 9 luni de munca postpartum

Se spune ca daca in 9-10 luni te-ai ingrasat, acelasi timp trebuie sa il oferi corpului tau pentru a-si reveni. Cu alte cuvinte nu forta nota. In timp, pe masura ce si dieta ta va fi una echilibrata, te vei putea intoarce si in sala de forta sau vei incepe sa practici un tip de sport cu care te acomodezi mai bine, poti purta centuri modelatoare. Acestea au grad de compresie variabila, iti creeaza si un efect termic, astfel incat sa lucrezi  zona in orice moment, favorizand pierderea centimetrilor la talie.

Produsele de acest gen de la Clessidra sunt ideale, din materiale de calitate, de import din Columbia. Pentru a alege varianta potrivita tie consulta tabelul de marimi si citeste fiecare detaliu, despre tipul de compresie, materiale, sistem de inchidere.

Garderoba de mamica

Gresit sa crezi ca dupa ce ai nascut trebuie sa te imbraci banal, simplu, cat mai decent. De fapt nu este o regula in acest sens, insa cel mai probabil nu te vei intoarce chiar repede la marimea de dinainte de sarcina. Asadar iata un motiv in plus sa faci noi achizitii vestimentare.

Tot aici, la Clessidra, vei gasi haine de orice fel, de la geci la rochii, salopete, fuste, jeans etc. Altfel spus e un eshop care te inspira si iti da ocazia de a alege dintre tinutele ce sunt in voga la ora actuala, la preturi decente.

Nu te jena cu privire la cativa centrimetri in plus la zona abdomenului in mod special. Pentru a masca anumite forme poti opta pentru croiuri care te avantajeaza – A line, forma conica la rochii, bluzele cu un croi drept. Cand porti ceva mulat alege lenjeria modelatoare invizibila, pe care desigur o gasesti tot aici.

Leave a Reply