Piese si subansamble auto second hand – afla de ce sunt mai rentabile

Este deja o practica binecunoscuta faptul ca cei care au nevoie de piese auto cauta mai intai la centre de dezmembrari si mai apoi in magazine. Este mai rentabil in primul rand din punct de vedere al pretului si mai apoi pentru ca sunt ceva mai multe sanse de a gasi piese originale de la masinile din acea linie de productie.

Centrele de dezmembrari precum Wolcar sunt de multa vreme destinate nu doar valorificarii masinilor ce sunt bune doar de casat. In urma verificarilor, masinile defecte devin posibil si sursa pentru anumite piese auto ce inca nu isi arata uzura.

Unele masini aduse la astfel de centre sunt modele vechi, degradate in stadiu avansat, accidentate si distruse, insa in alte cazuri vorbim doar despre cele care nu sunt rentabile a fi reparate.

Este acest lucru o practica sigura?

Desigur ca cei interesati de anumite piese auto si de subansamble auto nu vor achizitiona placute de frana sau alte elemente ce tin de siguranta autovehicului si al soferului. Dar pot gasi la centre de dezmembrari o parte componenta din portbagaj, un maner sau elemente de acest gen.

Este sigur pentru ca piesele auto cautate in astfel de centre au rol estetic in unele cazuri. Sau vorbim despre masini vechi, modele care nu se mai fabrica si astfel piesele de schimb pot fi foarte scumpe intocmai pentru ca nu ai de unde sa la comanzi din tara, ci poate de la furnizori straini.

Printre cele mai comune alegeri de piese din astfel de centre se numara bara frontala sau din spate a masinilor, bancheta, volane, turbine sau faruri.

Practica de acest gen este sigura si avantajoasa. Acum depinde si de sursa aleasa. Spre exemplu, cei de la Wocar pun la dispozitie si anumite conditii avantajoase pentru clienti.

Piesele sunt mai intai testate pana cand ajung in mana clientului, ceea ce asigura deci si functionalitatea lor. Sunt 3 luni de garantie oferite, iar in plus cei interesati gasesc piesele disponibile online, din cadrul paginii oficiale, putand solicita livrarea pieselor la sediul lor sau prin curierat.

Centrele de dezmembrari pun la dispozitie elemente de caroserie, climatizare, de interior, electrice sau cele de transmisie. La Wolcar vei gasi optiuni pentru Audi, Ford, Mercedes, Seat sau Skoda, printre altele. Gasesti lista completa in cadrul paginii oficiale, vw-dezmembrari.ro.

Leave a Reply