Cum sa te ingrasi prin vitamine?

Simpla ecuație pentru a câștiga mai multe kilograme este de a lua în mod constant mai multe calorii decât ceea ce arzi. Dar dacă această metodă nu funcționează pentru tine, încearcă să iei suplimente care te pot ajuta să câștigi masă corporală.

Atunci când corpul tău nu obține suficiente substanțe nutritive din alimente care sunt implicate în dezvoltarea și formarea mușchilor, ar trebui să te ajuți și de multivitamine și formule minerale. Vitaminele sunt de două tipuri solubile în grăsimi și solubile în apă.

Cum te ingrașă vitaminele?

Vitaminele te pot ajuta la îngrășat, deoare îți oferă mai multă poftă de mâncare și pot face ca restul substanțelor nutritive să se asimileze mult mai rapid și complet.

Pentru a lua în greutate rapid, ai nevoie o alimentație corespunzătoare, plus suplimente nutritive complexe. Suplimentele nutritive se asimilează foarte rapid și complet, fiind predigerate, ajung imediat în tubul digestiv și în organism.

În mod normal, pentru a te ingrășa, trebuie să consumi cantități mai mari de mâncare, dar, sistemul digestiv nu poate face față, deoarece, are nevoie de câteva ore pentru a digera toată mâncarea de la o masă. În acest caz, suplimentele nutritive își fac foarte bine loc în alimentația celui ce dorește sa ia în greutate câteva kg.

Un ectomorf (persoană foarte slabă) are arderile rapide, la fel și metabolismul, de aceea are nevoie de foarte mulți carbohidrați. Carbohidrații sunt “benzina” organismului. Cu cât ingerăm mai mulți, cu atât mai multă energie vom avea, iar surplusul de carbohidrați se va depune sub formă de grăsimi sau de masă musculară.

Ce vitamine trebuie să consumi?

Body Line îți vine în ajutor cu un pachet complet pentru îngrășare rapidă cu vitamine și minerale, suplimente cu proteine, carbohidrați și ajutătoare, tot ce ai nevoie pentru a lua în greutate rapid.

Pachetul Vitamine pentru îngrășare conține:

 • Matri-x 8 – gainer cu 40% proteine din zer și din lapte, plus carbohidrati cu asimilare lentă, Creatina Creapure Germania
 • Pro Mass – supliment nutritiv cu proteine îngrășare și carbohidrați rapizi
 • Mega Vit & Min – supliment cu vitamine si minerale
 • Shaker – pentru amestecul proteinelor

Ce beneficii aduce acest pachet de suplimente și vitamine pentru ingrășare:

 • ajută la susținerea antrenamentelor grele
 • reduce oboseala și surmenajul
 • reduce stresul
 • ajută sistemul nervos, muscular și osos, a vaselor de sange, a ligamentelor, a pielii, a gingiilor și a dinților
 • stimulează digestia
 • pot fi folosite de orice persoana, chiar dacă merge la sala sau nu
 • asigură o îngrășare între 3-7 kg pe lună

Antrenează-te eficient, hrănește-te și hidratează-te corect pentru ajunge acolo unde îți dorești. Pachetul Vitamine pentru îngrășare te sprijină zi de zi pentru ca tu să ajungi rapid la forma fizică dorită.

Leave a Reply