Usi metalice pentru siguranta casei tale

Alegerea unei usi metalice consta si in pozitionarea casei sau apartamentului in care locuiesti. O usa metalica va fi mereu una mai sigura decat cele din lemn sau pvc, datorita materialului si sistemelor cu care sunt prevazute.

Daca esti in cautarea unei astfel de usi, Special Doors este locul potrivit pentru tine! Aici gasesti o gama variata de usi metalice care se potrivesc oricarei preferinte si buzunar. Siguranta ta si a familiei tale este mai importanta decat pretul!

Usile metalice se afla de cele mai multe ori in topul preferintelor clientilor. Atat datorita sistemelor de siguranta, cat si materialelor din care sunt confectionate, aceste usi ofera siguranta, izolare fonica si termica. Pentru ca locuinta ta sa fie primitoare, confortabila si cu un aspect placut, noi iti punem la dispozitie o multime de modele de usi metalice interior.

Acestea izoleaza incaperile fonic si termic si au mai multe sisteme de inchidere independente. De asemenea, cateva modele beneficiaza si de o a treia incuietoare secreta pe partea interioara.

Siguranta si confortul clientilor nostri sunt foarte importante pentru noi. Din acest motiv, iti oferim posibilitatea de a alege din usi metalice sigure, care nu permit intrarea prin efractie sau spargeri.

Datorita materialelor de calitate din care sunt fabricate, usile ofera o izolare termica ce impiedica patrunderea frigului sau a caldurii in casa ta. Izolarea fonica este un alt punct forte al usilor metalice, fiind perfecte zgomotele exterioare si interioare.

Fiecare usa are incluse urmatoarele: accesorii, foaie de usa, tocul, manerul din inox pentru partea interioara si pentru partea exterioara il poti alege, balamale, butuc, incuietori si armuri care protejeaza impotriva efractiei. In functie de bugetul alocat pentru usa metalica, pe specialdoors.ro poti gasi o varietate de produse potrivite pentru tine.

Usile de intrare sunt privite drept oglinda casei, asa ca va trebui sa acorzi o atentie deosebita alegerii ei. Daca nu esti interesat de acest aspect, poti alege la intamplare, dar cu siguranta ti-a atras privirea un model. Modelele usilor si culorile se potrivesc oricarei fatade sau interior, indiferent de culoarea acestora.

Usile metalice nu sunt neaparat de culoare inchisa si nici nu trebuie sa fie impunatoare si sobre. Culorile deschise vor arata caldura casei si personalitatea celor care locuiesc dupa usa metalica. Desigur daca vrei sa iti pastrezi un grad de seriozitate si impunere, usile metalice de culori inchise sunt exact ceea ce cauti.

Atunci cand alegi o usa metalica trebuie sa ai in vedere modelul, materialul din care este confectionata, sistemele de inchidere, tipul incuietorii, yala, culoarea si desigur preferintele tale. Pentru fiecare dintre aceste aspecte avem cate o usa potrivita, deci nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta.

Special Doors este locul unde gasesti cele mai durabile si rezistente usi metalice, cu o varietate extinsa de culori si modele. Siguranta familiei este foarte importanta pentru noi, impreuna cu confortul casei tale. Usile noastre metalice au o calitate foarte inalta si o capacitate de a izola perfect termic si fonic.

Leave a Reply