Work from home – organizeaza-ti biroul acasa, cu un buget accesibil

Perioada recenta ne-a demonstrat cat suntem de vulnerabili si cum intr-o clipa, de pe o zi pe alta, se poate schimba radical toata rutina. Avem insa marele avantaj de a ne adapta rapid la noi situatii. Work from home sau telemunca a devenit se pare tot mai populara. Implica insa o amenajare corecta pentru ca ceea ce tine de confort si productivitate sa nu fie afectat.

Solutia ieftina si de calitate nu exista. Poti insa sa gasesti ce te intereseaza, piese de mic mobilier, accesorii la Unic Spot. Incepem cu biroul, completam cu un scaun de birou si in final bugetul nu trebuie sa fie unul grav afectat. Iata cateva recomandari de aici.

Biroul pentru PC – ce ai spune de un stil vintage?

Suntem obisnuiti cu un stil clasic al biroului pentru PC, respectiv masa cu suport pentru tastatura, eventual cu ceva spatii de depozitare, sertare laterale. In casa ta ai insa posibilitatea de a fi ceva mai creativ la acest capitol. Una din variante este o masa cu lemn si cadru metalic, cu patina timpului la finisaje – adica un stil vintage interesant si usor de integrat in orice decor.

Ceva mai accesibil de atat este biroul simplist, cu un singur sertar, stilul Aisa asa cum vei gasi in selectiile de la Unic Spot.

Scaunul de birou

Completarea fireasca este despre scaunul de birou. Acesta ar fi bine sa tina cont de principiile ergonomice. Te vei simti mai confortabil daca vei folosi un scaun cu sezut moale, cu insertie de plasa sau mesh – lasa aerul sa circule, nu transpiri si mirosurile nu sunt retinute in textile. Sa poata fi ajustat la inaltime, sa aiba roti in dotare si eventual sa iti permita balans sunt cateva pretentiile de inteles.

Un astfel de scaun la Unic Spot poate costa si 500 de lei sau chiar mai mult. Gasesti insa si variante mai compacte, fara manere spre exemplu, ce costa mai putin. Tine cont de cate ore petreci stand in fata unui PC si alege nu doar ca stil si design ceva ce iti place, ci si ceea ce iti poate imbunatati confortul.

Pentru biroul de acasa complet vei avea nevoie si de ceva accesorii. Covorase, o masa de cafea in decor daca spatiul iti permite, un ceas sau o oglinda sunt idei binevenite. Astfel de produse gasesti de asemenea la Unic Spot, preturile fiind chiar incurajatoare incat sa alegi tot ce iti trebuie.

Leave a Reply