Eco Drill te ajuta sa faci economii la facturile de utilitati! Afla cum

In ziua de azi, fiecare dintre noi se gandeste tot mai mult cum sa faca economii. Cautam sa reducem unele cheltuieli si sa folosim banii respectivi pentru a acoperi alte nevoi. Insa acest lucru devine tot mai greu de realizat in conditiile in care suntem invatati cu un anumit stil de viata, cu anumite facilitati pe care le putem avea.

In ceea ce priveste cheltuielile pe care le facem in cadrul locuintei, probabil facturile la utilitati sunt cele ce necesita cheltuirea unor sume mai mari de bani. Insa specialistii in domeniu vin acum cu o solutie din ce in ce mai adoptata de catre cei ce doresc sa reduca facturile: panouri solare termice.

Atunci cand mai toate resursele incep sa se epuizeze, avem totusi la dispozitie una nelimitata, de care ne putem folosi oricand – soarele. Si tocmai pe acest principiu functioneaza panourile solare. Practic acestea isi iau caldura emanata de soare si o introduc in locuinta, incalzind astfel apa menajera si oferind necesarul de caldura in casa.

Aceste panouri se regasesc pe piata in doua variante – panouri solare termice cu tuburi vidate si plane. Diferenta este in mare parte legata de aspectul lor, dar si de puterea de absorbtie a energiei solare.

Din acest ultim punct de vedere, putem spune ca cele cu tuburi vidate sunt mai indicate, deoarece au proprietatea de a capta razele soarelui din mai multe unghiuri, distribuind astfel mai eficient caldura.

Eco Drill vine in ajutorul celor ce doresc sa isi monteze panouri solare termice

Desi pe piata din Romania exista multe societati ce ofera servicii de montare a panourilor solare termice, ideal ar fi sa optam pentru una cu experienta mai mare in domeniu, cu multe lucrari la activ. O recomandare este Eco Drill.

Desi este o societate recunoscuta in special pentru realizarea de foraje profesionale de adancime medie si mare, aceasta comercializeaza si ofera si montajul de panouri solare termice. Ceea ce o recomanda in principal – in afara de cei 13 ani de experienta si cele peste 1000 de lucrari la activ – este calitatea si profesionalismul pe care le ofera pentru fiecare serviciu in parte.

Optand pentru panourile solare termice de la Eco Drill vom reusi sa ne asiguram in jur de 60 – 80% din necesarul de apa calda in timpul iernii si de 100% din necesar in perioada verii.

Asadar, avem toate avantajele de partea noastra! Mai multe informatii despre toate serviciile oferite de Eco Drill, dar si pentru a lua legatura cu un consultant, trebuie doar sa accesam site-ul oficial ecodrillforaje.ro.

Leave a Reply