Albirea dintilor la domiciliu

Starea danturii este cea care ne reprezinta de cele mai multe ori. Dintii ingalbeniti nu fac niciodata o impresie buna, chiar daca igiena ta este una buna. Consumul alimentelor care au un continut ridicat de zahar, tigarile sau cafeaua pot afecta smaltul dintilor, ele fiind responsabile cu ingalbenirea lor.

Aspectul inestetic al dintilor poate reprezenta deseori un criteriu de selectie in mai multe privinte, iar din acest motiv va trebui sa ai grija de ei. Smile Pen este produsul potrivit pentru a reda albul natural al dintilor, acasa.

Daca vei renunta la consumul alimentelor care deterioreaza smaltul dintilor, acestia nu se vor albi, ci doar impiedici ingalbenirea intensa. Pigmentii ce se instaureaza in dinti sunt greu de indepartat, iar albirea profesionala la stomatologie costa destul de mult.

Pe langa faptul ca pretul unei albiri este unul ridicat, smaltul risca sa fie deteriorat de procedurile necesare. Un alb perfect va necesita mai multe interventii sau chiar aplicarea fatetelor. Cu ajutorul creionului Smile Pen, dintii tai vor fi vizibili mai albi si mai ingrijiti.

Procedurile dureroase si costisitoare de la stomatologie vor contribui la sensibilitatea dintilor. Odata cu indepartarea pigmentilor, dintii devin mai sensibili la alimente prea reci, prea calde sau prea dulci. Smile Pen albeste dintii fara sa deterioreze smaltul dintilor, pe cale naturala si cu un pret accesibil. Acesta se utilizeaza zilnic si actioneaza rapid. Simpla sa utilizare va oferi un alb imaculat, fara pete.

Utilizarea zilnica a creionului Smile Pen nu va afecta dintii, iar albirea lor se face acasa. Efectul sau este vizibil imediat si dupa cateva saptamani de folosire vei avea o culoare stralucitoare a danturii. Produsul se poate folosi la orice varsta, fara teama reactiilor adverse sau a contraindicatiilor.

Inainte de a utiliza Smile Pen, clateste gura pentru a elimina orice urma de mancare sau impuritati. Periaza dintii in mod normal, apoi aplica gelul pe fiecare dinte. Tine gura deschisa in timp ce aplici gelul si asigura-te ca sunt toti acoperiti de gel.

In tot acest timp trebuie sa zambesti larg si sa nu inchizi gura timp de 30 de secunde. Dupa expirarea celor 30 de secunde, poti inchide gura. In urmatoarele 30 de minute nu consuma alimente si nu bea nimic pentru ca gelul sa isi poata face efectul.

De la prima utilizare a creionului Smile Pen vei observa cum dantura ta are un aspect schimbat, mai alb si mai sanatos. Creionul va oferi dintilor albul imaculat dupa cateva saptamani de utilizare, fara sa afecteze in vreun fel datura. Il poti utiliza in voie ori de cate ori iesi in oras, ai o intalnire importanta sau pur si simplu iti doresti sa arati bine.

Dantura ta merita o atentie deosebita, aceasta fiind de multe ori cea dupa care esti catalogat. Pretul sau este foarte mic in comparatie cu ceea ce ofera – dinti mai albi si mai stralucitori in fiecare zi! Creionul Smile Pen va schimba complet aspectul dintilor inca din primele doua saptamani de la utilizare.

Leave a Reply