Realizeaza mobila mult visata pentru living cu Prodesignart!

Hai sa vorbim despre living si despre cat de important este acesta in orice casa ori apartament. De fapt, fiecare incapere din locuinta este importanta, insa living-ul este cel in care obisnuim sa primim oaspetii, camera cea mai vizitata.

Cu totii stim ca unii oaspeti pot fi foarte carcotasi, atenti la detalii si din acest motiv este bine ca atunci cand decidem sa amenajam living-ul sa fim extrem de atenti la fiecare amanunt. De la tamplarie, usa, culoarea peretilor, mobilier si pana la fiecare obiect de decor – toate acestea trebuie luate in considerare si alese cu grija, astfel incat sa cream o armonie, sa se supuna toate aceluiasi design.

In primul rand ar trebui sa stabilim stilul pe care ni-l dorim pentru aceasta incapere si in jurul acestuia sa incepem sa conturam totul. Sunt atat de multe stiluri de arhitectura si design pentru care putem opta! Fie ca suntem adeptii stilului rustic, contemporan, industrial, minimalist, boem etc., absolut orice piesa din incapere, orice culoarea aleasa, trebuie sa fie in concordanta cu stilul ales.

Mobilia pentru living – un aspect important de luat in considerare

In ceea ce priveste mobilierul pentru living, conteaza foarte mult ca atunci cand il alegem, acesta sa fie un set, confectionat din aceleasi materiale, sa aiba aceeasi culoare si fiecare piesa in parte sa para o continuitate a celorlalte. Asadar, ar trebui sa evitam sa achizitionam piesele separat pentru ca putem crea discordante vizibile.

Pentru a putea sa avem living-ul la care visam, pentru ca totul sa se incadreze perfect, o solutie ar fi sa realizam mobila living la comanda. Si in acest sens, fabrica de mobila Prodesignart ne poate veni in ajutor.

Vorbim de o intreaga echipa de specialisti a carui principal scop este de a realiza mobila la comanda pliata exact pe preferintele si necesitatile fiecarui client in parte.

De ce sa optam pentru mobila facuta la comanda? Ei bine, motivele sunt lesne de inteles. In primul rand, in acest fel ne putem raporta exact la dimensiunile spatiului pe care il avem disponibil in living. In al doilea rand, putem sa ne punem in aplicare toate ideile pe care le avem in ceea ce priveste design-ul fiecarei piese in parte.

Un alt aspect important este faptul ca Prodesignart ne ofera posibilitatea de a alege dintr-o serie de materiale distincte. Un consultant al echipei ne va da sfaturi constructive in ceea ce priveste rezistenta in timp a fiecarui material in parte, dar si privind felul in care acestea pot fi intretinute.

De asemenea, daca sunt anumite culori pe care dorim sa le folosim pentru living, le putem incadra si in mobilierul pe care il realizam la comanda. Asadar, in cazul in care ne place culoarea rosie de exemplu, putem opta pentru un mobilier realizat exclusiv in aceasta culoare sau chiar folosind rosu in combinatie cu negru.

Colaborand cu Prodesignart, avem parte de masuratori gratuite, dar si de proiectare 3D gratuita pentru a vedea dinainte exact cum va arata mobila dupa ce va fi realizata. In acest fel, putem veni cu mici modificari pana sa fie data in executie.

Mai multe detalii despre mobilierul realizat la comanda de catre Prodesignart, dar si pentru a vizualiza cateva modele de mobilier pentru living realizate deja, nu trebuie decat sa accesam site-ul oficial prodesignart.ro.

Leave a Reply