Cursuri practice de limba engleza, ce nu incurca programa scolara – afla despre acestea de la Docentisimo

Orice parinte gandeste practic pentru copilul sau, pentru acum, dar si pentru viitor. Ideea de a inscrie copilul la cursuri de limba engleza surade oricui. Pentru ca este una din limbile cele mai cunoscute, utilizate si usor de invatat, pentru ca orice limba straina invatata aduce beneficii majore pe viitor si din alte sute de motive, cursurile de limba engleza sunt un obiectiv pentru parinti.

Nu orice curs iti poate garanta ca ai sa inveti simplu si rapid. Pentru copii in mod special situatia este diferita, cu ceva pretentii in plus, intrucat cei mici au nevoie de o abordare fun, de invatare prin joaca. De aceea o alegere buna este centrul eductional Docentisimo.

Cuvantul de baza este adaptarea

Studiul limbii engleze conform programei de la Docentisimo inseamna adaptarea cunostintelor astfel incat predarea sa fie eficienta si distractiva. Spre exemplu, descoperim aici principiul grupelor restranse – nu sunt mai mult de 6 copii intr-o grupa, de varste si cunostinte apropiate.

Asta pentru ca este important pentru copii sa interactioneze cu profesorul, dar si cu ceilalti cursanti, sa existe suficient timp intre adult si cursant si niciunul sa nu fie ignorat.

De asemenea, copiii ce fac parte dintr-un grup trebuie sa se integreze ca nivel de cunostinte, astfel incat prima experienta aici va fi de evaluare in a determina in ce grupa se incadreaza, dar si de acomodare. Altfel spus, copilul va testa si va putea sa isi dea seama, el sau parintii, daca a continua programa aici ii este pe plac.

Pentru prescolari studiul limbii engleze are in vedere jocul si joaca, materiale didactice adaptate varstei – jocuri, cantece, planse colorate etc.

Cursuri online

Docentisimo avantajeaza de asemenea prin cursurile de limba engleza ce se desfasoara online. In acest mod sunt exclusi timpii de organizare, traseul pana la sediul lor. Optimizarea acestui timp inseamna totodata un mod practic in care copilul poate avea o zi impartita intre programa scolara si activitati extra.

Orarul acestor cursuri este flexibil, asadar cu atat mai mult programul unei zile nu trebuie sa fie incarcat. Durata este de 50 de minute per sesiune sau 70 pentru copii incepand cu clasa a II-a.

Detalii despre plata, cum se vor desfasura astfel de cursuri si locurile disponibile le regasim online in cadrul paginii oficiale.

Leave a Reply