3 moduri prin care poți organiza o înmormântare mai facil – cu servicii funerare de la Rarox

Atunci când trebuie să organizezi un eveniment funerar, jonglezi cu sentimente și stări și ai de luat decizii care te pot costa mai mult sau mai puțin, la propriu. Mintea obosită îți poate fi umbrită de durerea acelor zile și astfel alegi orice numai să termini mai repede cu toate responsabilitățile pe care familiile îndoliate le au de obicei.

Iată 3 moduri prin care poți organiza totul mai eficient și mai practic, apelând la Rarox – servicii funerare:

  • Alege tot pachetul de servicii din același loc

Culmea, dar este cu atât mai practic și mai avantajos din punct de vedere financiar să alegi toate serviciile din același loc, decât dacă ai face asta de la prestatori diferiți. Ai spre exemplu pachete de servicii cumulate pentru a pune totul la punct pentru priveghi: constatare de deces, preluare, îmbălsămare, manipulare, transport, unde decizi că va fi depus trupul neînsuflețit. Tot de la ei, în același pachet poți alege sicriul, coroana, crucea și alte câteva accesorii funerare.

Există și variante de plată pe bază de talon de pensie, dacă defunctul a avut acest statut. Astfel optimizezi timpul pe care îl vei dedica decontării acelui ajutor de înmormântare de la stat.

  • Alege transportul funerar

Serviciile de tip transport funerar național sunt destul de costisitoare, mai ales dacă o firmă anume nu prestează de regulă servicii pe raza unui oraș. La Rarox ai avantajul că firma în cauză activează pe piața din capitală – în orice sector – și în Ilfov de asemenea. Agenții chemați se vor prezența în timp util.

De asemenea, serviciile de transport includ pe cel mortuar – au și limuzine funerare nu doar mașinile clasice – precum și pe cel destinat persoanelor – pentru cei care vor acompania cortegiul funerar. Așadar dacă plănuiești ca după priveghere înmormântarea să aibă loc în altă localitate și ai nevoie de transport, optează pentru un pachet de servicii complet de la Rarox.

  • Caută agenția cu servicii non stop

Un alt mod prin care îți cam complici situația este atunci când dai de cei care au un program limitat și te condiționează cu asta. La Rarox ai parte de servicii non stop, indiferent că vorbim despre preluarea defunctului, de îmbălsămare sau cumpărarea articolelor și accesoriilor funerare specifice.

În plus, tot aici regăsești o echipă bine pregătită, cu experiență, ce te poate consilia despre cum să faci lucrurile mai rapid posibil și mai avantajos.

Leave a Reply