Masti faciale medicale de la un producator roman – esti curios sa afli mai multe detalii?

Nu e prea placut sa ne intoarcem in trecut, cu aproximativ 6 luni in urma, pentru ca probabil stii deja la ce ma refer. Momentul in care COVID-19 a prins aripi in tara, daca pot spune asa, a fost de o panica suprema. Adu-ti aminte cat de mult te chinuiai sa gasesti in farmacii sau in mediul online masti faciale medicale.

Chiar daca a trecut ceva timp de atunci, numarul de cazuri cu infectari este inca in crestere, iar asta inseamna ca pericolul nu a trecut. Astazi vreau sa iti vorbesc despre Coneltex – producatorul de materiale textile cu o vasta experienta, dar si pondere pe piata de profil din Romania ce si-a extins de curand linia de productie. Despre ce e vorba?

Coneltex produce masti faciale medicale pe care tu le poti cumpara din mediul online!

Acum, la un click distanta, pe coneltex.ro, gasesti masti faciale medicale cu stoc suficient pentru toata lumea. O cutie contine 50 de bucati si are un super pret – cu mult mai mic fata de preturile cu care piata te-a obisnuit pana in momentul de fata. Iti voi spune doar atat: costul unei singure masti este de 1 leu, iar daca ai de gand sa cumperi mai multe cutii, vei beneficia de reduceri.

Mastile disponibile pe coneltex.ro sunt avizate de Ministerul Sanatatii. Acestea sunt M100, clasa I, albe. Dispun de elastic, au 3 pliuri, deci suficient pentru a-ti proteja corespunzator nasul si gura. Nu uita ca vorbim de masti direct de la producator, deci stocul este continuu actualizat, iar sansele de a-l gasi pe zero sunt extrem de mici.

Toate aprecierile pentru Coneltex – producatorul roman care a luat initiativa!

Coneltex este producator roman ce activeaza in domeniu textil inca din 1993. Vorbim de aproape 20 de ani de activitate, ani in care si echipa din spatele „scenei” s-a specializat si ultraspecializat in productia de produse textile.

Toate aprecierile noastre ar trebui sa mearga spre Coneltex. Ideea sa, cea de a produce masti faciale medicale, putem spune ca ne-a salvat de la a mai cumpara masti din China ce au preturi exagerate. De acum vei sti ca poti cumpara cu incredere de la un producator roman, producator de incredere pe aceasta piata.

Inca ceva: stiai ca mastile de la Coneltex sunt mai groase fata de cele clasice, made in China? Asta inseamna din start ca sunt si mult mai eficiente.

Te invit sa accesezi coneltex.ro pentru a-ti achizitiona masti faciale medicale de la un producator roman de top!

Leave a Reply