Descopera echipamentele de protectie de la Tresa pentru industria alimentara

Sunt o multime de domenii de activitate in cadrul carora avem nevoie de echipamente de protectie adecvate. Acestea au rolul de a preveni anumite incidente ce pot avea loc la locul de munca, pastrandu-ne sanatatea intacta.

Unele medii de lucru pot fi extrem de periculoase pentru sanatatea noastra, dar sunt si altele mai putin periculoase unde ar trebui sa purtam echipamente de protectie adecvate. Chiar si legislatia in vigoare prevede acest lucru.

Asigurarea acestor echipamente cade strict in grija angajatorului. Acesta trebuie sa le furnizeze angajatilor sai toate resursele necesare, astfel incat sanatatea acestora in timpul muncii sa nu fie pusa in pericol.

Protectia in industria alimentara

Unul dintre domeniile de activitate ce nu prezinta un grad mare de periculozitate este industria alimentara. Cu toate acestea, chiar si aici protectia angajatilor este necesara.

In acest domeniu, echipamentele trebuie sa fie atat in conformitate cu normele de protectie a muncii, ci si cu cele ce privesc siguranta produsului alimentar.

Materialele din care sunt realizate echipamentele destinate acestei industrii ar trebui sa ofere mobilitate angajatilor, dar sunt si alte conditii pe care ar trebui sa le indeplineasca. Si aici vorbim de oferirea unei protectii mecanice si termice si sa permita o igienizare usoara.

Conform normelor in vigoare, angajatii ce intra in contact cu materiile prime ar trebui sa poarte echipamente albe. De asemenea, in cazul in care poarta salopete sau halate, acestea trebuie sa fie confectionate din tercot sau doc. In acest fel, ele pot fi spalate si imbracate o perioada de timp determinata.

Printre cele mai folosite echipamente in industria alimentara se numara manusile de protectie, acoperitoarele pentru maneci, sorturi de protectie, ochelari, masti si incaltaminte de protectie.

Tresa – universul echipamentelor pentru industria alimentara

Din cadrul magazinului online Tresa angajatorii pot achizitiona pentru cei pe care ii au in subordine toate echipamentele de protectie de care acestia au nevoie.

Ce este deosebit la Tresa? Toate echipamentele pe care le le furnizeaza clientilor sai sunt de calitate inalta, in conformitate cu prevederile in vigoare. Ele provin de la producatori de renume pe aceasta nisa precum: Renania, Cerva, Fridrich & Fridrich si lista poate continua in acest sens.

De asemenea, Tresa pune la dispozitia clientilor sai si echipamente destinate celor ce lucreaza in domeniul constructiilor, confectiilor metalice, dar si logistica. Cei interesati de aceste echipamente speciale le pot comanda direct de pe site-ul tresa.ro

Leave a Reply