Barbatul si centura pentru slabit – ce metoda propune Clessidra

Nu te-ai fi gandit la o centura ca fiind metoda pentru a slabi si a redefini talia si cu atat mai putin aceasta sa fie o abordare masculina. Totusi la Clessidra vei gasi astfel de optiuni. Centurile sunt o metoda accesibila pentru a contribui activ la modelarea corporala. Afla cum!

Centuri pentru barbati

Cand vorbim despre centura barbati vorbim automat de cele pentru slabit, utilizate in timpul orelor de antrenament la sala de forta. La Clessidra astfel de variante sunt recomandate pentru uz zilnic, au grad mare de compresie si sunt din neopren.

Efectul purtarii unui astfel de centuri se refera, in primul rand, la compresia creata si aplatizarea abdomenului. Ofera suport lombar, ba chiar poate corecta pozitia corporala. Insa poate printre cele mai mari interese se refera la efectul termic. Aici vorbim despre efectul de crestere a temperaturii in zona in care centura este aplicata.

Inchiderea este facila, cu ajustarea modelatorului de compresie, banda landa cu scai in jurul taliei. Permite deci o buna fixare, fara sa se ruleze, sa se ridice, indiferent ce miscari faci.

Cum il porti pentru maxima eficienta

Centura pentru barbati nu difera de cea destinata femeilor ce au acelasi scop, redefinirea taliei. Asadar, este indicat a purta centura zilnic, nu insa si noaptea in timpul somnului.

Pentru barbati Clessidra acorda o atentie aparte si dedica o colectie speciala. O alta varianta de produs este vesta din neopren, cu inchidere in fermoar. Zona de abdomen este una din cele mai dificil de lucrat, in sensul in care grasimea abdominala nu este atat de usor de topit. Pentru a slabi vor fi adoptate masuri optime, de dieta si sport, insa si centurile pot fi de ajutor totodata:

  • Stimuleaza transpiratia, asadar elimini mai multa apa si scazi in centimetri din talie.
  • Aplatizezi abdomenul si elimini tendinta ca acesta sa se umfle si sa mareasca.
  • Il porti confortabil, este si practic si nu implica vreun disconfort.
  • Modelezi talia – pare ca nimic nu este mai seducator decat un barbat bine definit, cu muschi lucrati si abdomen plat. Iar la polul opus, marea frustrare a oricarui barbat este de a avea burta, un fenomen ce se instaleaza uneori si pe masura ce varsta isi spune cuvantul.

Cei interesati descopera in cadrul paginii oficiale produsele potrivite cu scopul propus.

Leave a Reply